Kolla hit! – Nya Banditer & Slot(s) för September 2017

Halva september har redan sprungit förbi (visst går tiden snabbt när man har roligt) Här kommer i alla fall några sköna slots att kika in!

september

Ge dig ut i  vilda västern och upplev alla saker som  är grymma med NetEnt-sloten, Dead or Alive nu i Spetember. Medan denna slot inte har någon anslutning till tv-spelet med samma namn,  är det en perfekt spelplats för både nykomlingar och experter. Det ger också spelare möjlighet att spela med små mängder och lära sig ”the basics” utan att spendera så mycket pengar. Dead or Alive är en fantastisk slot med ett enkelt tema och en monster-jackpot på  49,000 gånger insättningen.

Otroligt stor Jackpot på Dead or Alive i september

Dead or Alive har 5-hjul och 9 vinstlinjer med en otroligt stor jackpot. Det finns också några fantastiska bonusfunktioner, inklusive en Free Spins-bonusrunda och Sticky Wilds! Få tre eller fler pistol Scatter-symboler för att aktivera Free Spins-funktionen med en 2x multiplikator!

september

Mega Moolah-sloten är känt av många som ”miljonärsskaparen” tack vare de stora progressiva jackpottarna som växer över tiden, och nu i september är detta ingen skillnad. Det finns fem olika slots, som alla är kopplade till Mega Moolah-nätverket, vilket innebär att det finns 5 olika chanser att vinna den enorma progressiva jackpotten! Dessa slots inkluderar Mega Moolah, Mega Moolah Summertime, Mega Moolah Isis, Mega Moolah 5 Reel Drive, och The Dark Knight. Men de flesta jackpots har vunnits på den ursprungliga Mega Moolah-sloten. Och det är därför den har fått ett så gott rykte.

Mega Moolah har flera olika Jackpots

Det finns inte bara olika slots som gör dig till vinnare, utan också 4 olika jackpots för dig att att vinna. Snurra hjulen och du kan vara vinnaren av jackpottarna Mini, Minor, Major eller Mega.

Dyk ner i det djupblå havet, omgiven av djupens varelser och vinn stora vinstermed denna Playtech-slot. Great Blue är en slot med 5-hjul och 25 vinstlinjer, som dessutom har massor med av bra funktioner. Följ Späckhuggaren Great Blue och hans många andra undervattensvänner, inklusive en haj, en sjöhäst, en sköldpadda och många fler vackra havsdjur. Späckhuggaren Great Blue är din Wild-symbol och när han bestämmer sig för att ersätta alla symboler (förutom Scatter-symbolerna), fördubblar han också dina vinster!

Fler Free Spins än du kan svälja!

Om du vill få händerna fyllda med Free Spins eller fantastiska multiplikatorer, behöver du hjälp av den gigantiska musslan. Symbolen med musslan är också din Scatter och när du landar 3 eller fler av dessa på rullarna, kommer du att belönas med upp till 33 Free Spins och / eller en multiplikator på upp till 15x! När du får  3 eller fler musslor, blir du automatiskt belönad med 8 Free Spins och en 2x multiplikator!