Boom Brothers

enarmad bandit boom brothers

Översikt - Enarmad Bandit

Spelutvecklare:
NetEnt
Kategori:
3-D, Action / Äventyr, Fantasy / Sci-Fi
Hjul / Insatslinjer:
5 / 20
Återbetalningsprocent:
96.4%
Lägsta myntvärde:
2 Kr
Högsta myntvärde:
200 Kr
Maximal insats:
1000 Kr
Wild-symboler:
Features
Auto Play:
Features
Jackpot:
Cons
Scatter-symboler:
Features
Betyg:

Enarmad Bandit – Boom Brothersboom brothers enarmad bandit

Boom Brothers är en mycket bra enarmad bandit från spelutvecklaren och svenska undret Net Entertainment. I Boom Brothers tar du rollen som tre dårar som också är bröder och dvärgar. Dessa spränger sig ner i de djupaste och mörkaste av gruvor i jakt på ädelstenar som diamanter och guld. Boom Brothers är en mycket snygg enarmad bandit som också har en del spännande bonusfunktioner. Spela Boom Brothers själv och prova denna enarmade banditen direkt här på sidan helt gratis!

Boom Brothers – Grafik och Tema

NetEnt som har gjort denna enarmade bandit har lagt ner mycket tid på att göra ett grafiskt mycket snyggt och välarbetat spel. När man startar igång denna enarmade bandit så får man först se ett animerat intro som är lika snyggt som vilken animerad långfilm som helst. Här får vi se de tre galna dvärgarna när de blir helt till sig i gruvan och börjar spränga sig ner i jakt på rikedomar. Själva temat är alltså dvärgar, gruvor, ädelstenar, dynamit och en massa hokus pokus. Lite som Snövit och de 7 dvärgarna, bara det att Snövit inte är här och de kära dvärgarna är bara 3 stycken. Grafiken i Boom Brothers imponerar starkt och hela spelplanen är detaljrik med små animationer som rör sig nere i gruvschaktet. Den enarmade banditen med hjulen och alla symboler tar plats nere i just gruvschaktet och det är bakgrunden som är mycket levande med rörelser och stämningsfulla ljud. Boom Brothers är lite av en klassisk enarmad bandit från NetEnt i den bemärkelsen att den har fem hjul, tre rader och 20 möjliga vinstrader.

Bonusar och Symboler i Boom Brothers

enarmad bandit boom brothersI Boom Brothers är banditens symboler supersnyggt gjorda. De föreställer prylar som används vid gruvarbete samt lite andra mer spelspecifika saker. Vi hittar bland annat fotogenlampor, yxor och hackor hinkar, hjälmar och dvärgarnas egna ansikten. Det finns också en Wild-symbol, en symbol för Free Spins rundan och en symbol som de står Rail Track på som tar en in i den två delade bonusrundan.

Om du lyckas få upp tre stycken Free Spins symboler i denna enarmade bandit så kommer du in i ett free spins läge där du kan få mellan 8 och 50 free spins. Detta väljs genom att olika antal free spins slumpmässigt genereras när du går in i Free Spins läget. Vinsten är 3x ordinarie vinstsumma när du spelar i Free Spins läget.

Om du lyckas få upp minst tre stycken Rail Track symboler så kommer dvärgarna i Boom Brothers att börja bygga ett tågspår som behöver ha hela fem bitar för att nå in i bonusrundan. Du kan alltså bygga vidare på detta tågspår om du inte lyckas direkt varje gång du får upp minst tre Rail Track symboler. När du kommer in i den slutliga bonusrundan till slut så ska du försöka spränga dig in i berget efter ädelstenar och det är här du kan tjäna bra pengar i Boom Brothers!

Om du får upp en Wild-symbol så innebär den i vanlig ordning att den ersätter alla andra symboler och bildar på så sätt möjliga vinstrader.

Sammanfattning av Boom Brothers

Boom Brothers är en enarmad bandit från NetEnt som håller mycket hög klass. Framförallt är denna bandit väldigt välgjort vilket innebär otroligt bra grafik, detaljrikedom, ljudsättning och filmiska sekvenser men också ett bra och spännande bonusupplägg där man verkligen vill komma hela vägen och låta dvärgarna hitta sina rikedomar. Temat är lite galet men roligt där tre bröder och dvärgar spränger sig ner i gruvorna för att hitta diamanter och guld. Ett perfekt tema på en enarmad bandit så klart! Spela den här på sidan gratis nu direkt och skapa din egen uppfattning. Jag själv älskar denna bandit!

Hämta Bonus på Enarmad Bandit!