Mellandagsrea bland mina banditer!

30 december, 2015 Posted in Ej kategoriserad by Inga kommentarer

Hallå! Ville bara berätta lite snabbt om mellandagsrean på mina banditer i spelhallen jag har. För er som har vägarna förbi den gamla syltan på knivsöder har ni en underbar möjlighet att spela på alla enarmade banditer på hela stället för halva priset! Mellandagsrea alltså! Jag vill dra mitt strå till stacken och verkligen glida på snövågen av erbjudanden och kampanjer som alla ger dessa dagar. Självfallet finns det en enarmad bandit som du också är intresserad av att prova på, eller hur?

mellandagsrea enarmad banditNyår närmar sig och jag, Ronny Roulette, Svante Slot och några andra kisar ska fira av
detta nere på Gröne Jägaren, som alltid! Vi har vårt bokat där sedan 1995 och IPA:n kommer flöda medan vi firar in det nya året med dunder och brak. Framåt tolvjacket brukar vi knalla upp på söders höjder, borta vid Fiskarebacken och se ut över Stockholm Stad och det årliga fyrverkeriet. Det är verkligen en underbar stad att bo i när det är de stora traditionerna. Ring, klocka ring säger jag bara! 2015 har varit ett riktigt bra år men jag är alltid sugen på att se vad ett nytt år har att ge!

Jag hoppas på mängder av nya enarmade banditer, fysiska och online. Att kunna spela enarmad bandit gratis är inte alltid så lätt, men jag tycker att jag verkligen lyckats ge det svenska folket den möjligheten i år. Det finns stora mängder av olika banditer att spela, och även om det är väldigt roligt att spela för pengar, och framför allt vinna pengar, kan det vara lika nervkittlande att se en ny bonusbana, få free spins på ett spel eller bara njuta av animationerna och ljudeffekterna. Jag hoppas att det svenska folket kommer att bli ännu mer intresserade av banditer under år 2016 och att spelhallen ständigt är full av nya spelare. För er som inte har så nära till Stockholm finns ju alltid denna sida, banditer.nu, där du kan ta del av ännu fler enarmade banditer än de som finns i den gamla spelhallen bakom Långholmsgatan.

Ha det så bra så skickar jag en nyårshälsning i dagarna, njut nu av min mellandagsrea!

Kraaaaam på’re!

/Börje