Nya Slot (Banditer) i maj, värda att kika in!

28 april, 2017 Posted in Ej kategoriserad by Inga kommentarer

Scruffy Duck Slot

Scruffy Duck Slot kommer att lanseras den 11 maj 2017. Denna härliga nya spelautomat har en skön ankfamilj som hjälper dig att vinna stort! Den är rolig och enkelt, vilket gör detta till det perfekta spelautomaten online för mobila användare; speciellt om du bara har tid för ett snabbt spel.

Den här sloten har byggts i form av 5 x 3 rullar och har fått 25 betallinjer; och bland sina starkaste funktioner kan vi hitta expanderade ”wilds” och i detta spel är denna funktion potentiellt bättre än i andra slots som det inte är begränsade till de tre centrala hjulen.

slot

När det kommer till free spins tycker jag att det är en intressant bandit, främst på grund av de 5 extrafunktionerna som hänger med, och du kan njuta av en av dem beroende på vilken anka du plockade innan du gav dig i kast med gratissnurren.

Fairytale Legends: Hansel och Gretel

Nästa slot om dyker upp i maj 2017 är den andra delen av Fairytale Ledgends spelautomater. Fairytail Legends: Hansel och Gretel (Hans & Greta) somkommer att släppas bara en vecka senare, den 18 maj. Om du är en fan av spelautomaterna från Fairytale Legends, så kommer du känna dig precis som hemma här!

Hans och Greta är två barn med en pappa som är skogshuggare. När en stor hungersnöd drar in över landet, bestämmer sig skogshuggarens missbrukande fru att ta med barnen ut i skogen. Hennes plan var att överge barnen, så att hon och hennes make inte svälter ihjäl. Enligt henne beror det framförallt på att barnen äter för mycket. Fadern motsätter sig planen men blir tillslut övertalad. Vad de inte är medvetna om, är att Hans och Greta har hört hela konversationen.

Sagan om hans & Greta-sloten från NetEnt ser verkligen helt fantastisk ut och erbjuder många i spelfunktioner, inklusive Free Spins.

Fairytale Legends: Hansel och Gretel är ett 5-hjuls, 3-rads-videospår med slumpmässiga funktioner, bonusfunktioner, free spins, staplade och wilds med respins. Spela spelet och hjälpa barnen att hitta sin väg ut ur den mörka skogen. Träffa de vackra och redan kända älvorna som kommer att förse dig med roliga och spännande slumpmässiga presenter och vackra erbjudanden.

Vem vet, kanske har du sådan tur att du hittar häxans hus, helt gjort av godis. Tryck på ”spin” och ta reda på hur sagan slutar.