Nya Slot (Banditer) i maj, värda att kika in!

28 april, 2017 Posted in Ej kategoriserad by Inga kommentarer

Scruffy Duck Slot

Scruffy Duck Slot kommer att lanseras den 11 maj 2017. Denna härliga nya spelautomat har en skön ankfamilj som hjälper dig att vinna stort! Den är rolig och enkelt, vilket gör detta till det perfekta spelautomaten online för mobila användare; speciellt om du bara har tid för ett snabbt spel.

Den här sloten har byggts i form av 5 x 3 rullar och har fått 25 betallinjer; och bland sina starkaste funktioner kan vi hitta expanderade ”wilds” och i detta spel är denna funktion potentiellt bättre än i andra slots som det inte är begränsade till de tre centrala hjulen.

slot

När det kommer till free spins tycker jag att det är en intressant bandit, främst på grund av de 5 extrafunktionerna som hänger med, och du kan njuta av en av dem beroende på vilken anka du plockade innan du gav dig i kast med gratissnurren.

Fairytail Legends: Hansel och Gretel

Nästa slot om dyker upp i maj 2017 är den andra delen av Fairytale Ledgends spelautomater. Fairytail Legends: Hansel och Gretel (Hans & Greta) somkommer att släppas bara en vecka senare, den 18 maj. Om du är en fan av spelautomaterna från Fairytale Legends, så kommer du känna dig precis som hemma här!

De flesta av oss har säkerligen hört bröderna Grimms klassiska saga: Hans och Greta (Hansel and Gretel). Hans och Greta är ursprungligen en tysk gammal folksaga som kom ut 1812. I Sverige kom den ut 1825 med titeln Den stekta trollpackan.

Kortfattat handlar den klassiska sagan om ett syskonparet: Hans och Greta som lämnas kvar ute i skogen av deras fattige pappa och elaka styvmor. Trötta och hungriga kommer barnen fram till ett litet hus gjort av bröd, täckt av kakor och med fönster gjorda av genomskinligt socker, och de börjar att äta av det. En gammal gumma som bor i huset bjuder Hans och Greta på diverse godsaker, men vad de inte vet är att den gamla gumman i själva verket är en elak häxa.

Det finns ett bonusspel som du kan aktivera. Det gör du genom att få upp tre bonussymboler på hjul ett, tre och fem samtidigt i huvudspelet. Bonussymbolen föreställer här en typ av kista.
Du kommer att få tre stycken att uppenbara sig, och här ska du ska här välja en. Har du tur så lyckas du ta den som gömmer bonusspelet ”Candy House Bonus” men du går inte med förlust om du inte tar just den kistan. De andra två gömmer nämligen gratissnurr och en mindre vinst.