Ace Ventura

ace ventura enarmad bandit

Översikt - Enarmad Bandit

Spelutvecklare:
Playtech
Kategori:
Action / Äventyr, Film / TV / Musik
Hjul / Insatslinjer:
5 / 243
Återbetalningsprocent:
96.2%
Lägsta myntvärde:
2kr
Högsta myntvärde:
200kr
Maximal insats:
2000kr
Wild-symboler:
Features
Auto Play:
Features
Jackpot:
Cons
Scatter-symboler:
Features
Betyg:

Ace Ventura – Enarmad Bandit

1994 och 1995 kom det två rullar med en av mina favoritskådisar i, nämligen Jim Carrey! Filmerna handlar om Ace Ventura (djurdetektiven) och hans äventyr och är lika crazy som skådespelaren själv. Playtech är spelutvecklaren som är världsmästare på att göra just enarmade banditer på kända filmer, serier och annat och självklart är det även Playtech som har utvecklat denna enarmade bandit år 2016: Ace Ventura: Pet Detective!

Ace Ventura: Pet Detective – en mästerlig enarmad bandit!

ace ventura enarmad banditAce Ventura: Pet Detective är en riktigt härlig bandit som släpptes februari 2016 av spelutvecklaren Playtech. Givetvis måste de ha vetat att skulle kunna göra många fans besvikna genom at leverera en riktigt rutten bandit, så de har satsat hårt och släppt en enarmad bandit full av vinstmöjligheter, bonusfunktioner och roliga galna inslag.

Det finns först och främst stora pengar att vinna i Ace Ventura. Ofta kan man vinna 200 gånger insatser som även den kan vara riktigt stor om man är en så kallad high roller som jag själv, självaste Börje Bandit. Det finns också massor av bonus funktioner och free spins lägen insprängda i Ace Ventura: Pet Detective som gör att man kan spela i timmar och dagar utan att det någonsin blir tråkigt. Massor av grafik och ljud kommer så klart från filmerna om Ace Ventura så själv sitter jag och smågarvar titt som tätt när jag lirar denna enarmade bandit. Ibland hör man Ace Ventura som skriker ur sig något klassiskt citat från rullarna som man växte upp med som grabb, och då blir det en liten walk down memories lane så att säga. Mästerligt!

Symbolerna på enarmade banditen Ace Ventura: Pet Detective

ace ventura enarmade banditerAll grafik är tagen från filmerna om Ace Ventura och ibland modifierade på ett eller annat sätt så klart. Symbolerna består först och främst av 10 till och med Ess i vanlig ordning. Utöver det så finns det en symbol som är röven på en noshörning om ni minns denna scen ur filmen. Detta är Scatter-symbolen och den tar dig i vanlig ordning in i en free spins runda utan Guds nåde! Det finns också en symbol på Ace Ventura själv när han håller fram sitt visitkort och detta är Wild-symbolen. Som ni säkert redan vet om ni inte är totala färskingar till allt vad enarmade banditer heter så innebär en Wild symbol att den kan ersättas av vilken annan symbol som helst för att bilda vinnande rader. Det finns också fler roliga symboler, bland annat en polisbricka, Ace Ventura i balettkjol, Ace Ventura har långa sparrisar på tänderna och flera.

Bonus och Free Spins i Ace Ventura: Pet Detective

Ace Ventura: Pet Detective är fullmatad med sköna bonusfunktioner och free spins rundan som man kommer in igenom att få upp tre stycken Scatter-symboler (noshörningens bak) kan se väldigt olika ut från gång till gång. Detta beror på att man samlar på sig olika djursymboler under spelets gång. Dessa djursymboler föreställer en haj, en fladdermus, en delfin och flera andra djur kända från filmerna och de ger dig olika bonusar inne i själva free spins läget. En bonus kan vara att du får fler free spins, en annan kan vara att du får större vinst, en tredje kan innebära att du får fler Wilds på spelplanen. En annan bonusfunktion i Ace Ventura är att det helt random kan hända tre olika saker i den ordinarie spelrundan. En kallas Jungle Friends och innebär att Ace Ventura tillkallar sina djurvänner som slänger ut Wild symboler så att du kan bilda fler vinstrader och vinna mer. En annan bonus kallas Loser och denna kan också aktiveras hej vilt. Den innebär att varje gång du drar en förlorande spinn så läggs det på en multiplikator och du får en extra gratis spinn. Detta upprepas tills du får en vinnande spin och då kan det bli gott klirr i kassan! Den sista heter Sneaky Wild och då smyger Ace Ventura ut och ger dig Wilds på diverse ställen. Maxat med bonus och skönaste free spins läget på länge i denna enarmade bandit med andra ord!

enarmad bandit ace venturaAce Ventura Slutord

Jajjemen, Ace Ventura levererar. Uppväxt på 80-talet så jag i perfekt ålder när filmerna om Ace Ventura släpptes och detta är en enarmad bandit som tar mig tillbaka till den tiden på ett glatt sätt. Ace Ventura är fullproppad med humor, roliga bonusfunktioner och smarta spännande bonusrundor med free spins. Det kan dessutom helt random aktiveras diverse olika special-bonusar så denna enarmade bandit bjuder alltid på överraskningar för spelaren! Prova att spela idag om du inte redan har testat Ace Ventura: Pet Detective! Klicka på knappen nedan eller se vart du kan spela den längre upp till höger där du också kan hämta en gratis bonus som du kan utnyttja i Ace Ventura! Mycket nöje!

Hämta Bonus på Enarmad Bandit!