Blood Suckers

halloween enarmad bandit blood suckers

Översikt - Enarmad Bandit

Spelutvecklare:
NetEnt
Kategori:
3-D, Deckare / Mystik, Fantasy / Sci-Fi
Hjul / Insatslinjer:
5 / 25
Återbetalningsprocent:
98%
Lägsta myntvärde:
2,50 Kr
Högsta myntvärde:
125 Kr
Maximal insats:
500 Kr
Wild-symboler:
Features
Auto Play:
Features
Jackpot:
Cons
Scatter-symboler:
Features
Betyg:

Enarmad Bandit – Blood Suckers

Vampyrspelet Blood Suckers är nummer 1 på temat! Grym grafik, bra ljud, spännande bonusrundor och en av de absolut högsta återbetalningsprocenten på marknaden! Följ med på in i en spännande värld av blodsugande vampyrer och passande symboler såsom vitlök, kors och mycket annat samt en bonusbana som ger rysningar!

Blood Suckers – Spelet

Net Entertainment har än en gång lyckats ge ut en enarmad bandit i riktigt hög nivå. Vampyrer är någothalloween enarmad bandit blood suckers som alltid intresserat oss och antalet tv-serier och filmer på temat idag bidrar till att intresset ökar och ökar. Grafiken på detta spel håller, i vanlig ordning från NetEnt, en hög nivå och samtliga animationer, symboler och bilder har en klar koppling till vampyrtemat. Bakgrunden består av blodstänkta väggar. Även ljudeffekterna är kusliga och sätter dig i helt rätt stämning för en läskig kväll framför denna enarmade bandit! 25 vinstlinjer och stor bredd bland insatsnivåerna bidrar till att spelet passar för alla sorters spelare, om du vågar spela vill säga…

Blood Suckers – Symboler

Det är som sagt hög nivå på symbolerna och samtliga har en klar koppling till vampyrer och blod. I många banditer finns symbolerna 10, knekt, dam, kung och ess med helt utan koppling till resterande del av spelet. I Blood Suckers har de skippat dessa och istället fyllt upp med passande symboler som är till för att skydda sig mot vampyrer. Trots detta är det just vampyr-symbolen som du ska sikta mot. För wild-symbolen finns det en vampyr som sätter sina gaddar i en flickas hals. Om det är scatter du vill ha när du spelar skall du leta efter tjejen som omvandlas till en vampyr i fullmånen sken. Scatter ger i vanlig ordning free spins och under dessa får du möjlighet at vinna upp till hundra gånger din insats.

Blood Suckers – Bonus

Blood Suckers bonusrunda är alldeles egen i sitt slag och något du verkligen inte får missa! När du får tre pålar i huvudspelet tas du in i en ny värld där du skall mörda vampyrer som ligger begravda. Du klickar på de olika kistorna och med lite tur har denna kista en vampyr i sig. Pålen kommer döda vampyren och du får fortsätta såhär så länge du träffar rätt kistor. I samband med att du väljer en tom kista avslutas bonusrundan och du tas tillbaka till huvudspelet.

blood suckers bonus

Slutsats – Blood Suckers

En oerhört välregisserad enarmad bandit med ett stort antal bonusfunktioner och snygga symboler. Free spins i massor och en återbetalningsprocent, RTP, på hela 98%. Detta är verkligen en av de högsta återbetalningsprocenten som finns, vilket gör att du hela tiden vinner små, och ibland stora, vinster. NetEnt har en oerhört hög lägstanivå på sina banditer och Blood Suckers är inget undantag. Ett perfekt spel att plocka fram under en ruskig höstkväll när du vill få lite extra spänning och möjlighet att samtidigt kanske tjäna lite pengar.

Hämta Bonus på Enarmad Bandit!