Creature from the Black Lagoon

enarmad bandit creature from the black lagoon

Översikt - Enarmad Bandit

Spelutvecklare:
NetEnt
Kategori:
3-D, Action / Äventyr, Film / TV / Musik
Hjul / Insatslinjer:
5 / 20
Återbetalningsprocent:
96.5%
Lägsta myntvärde:
2 Kr
Högsta myntvärde:
100 Kr
Maximal insats:
1000 Kr
Wild-symboler:
Features
Auto Play:
Features
Jackpot:
Cons
Scatter-symboler:
Features
Betyg:

Enarmad Bandit – Creature from the Black Lagoon

Klassiska skräckfilmen från 50-talet blir enarmad bandit! Skjut ihjäl besten från lagunens djup i detta ruskigt snygga och retropackade äventyr. Hjälp Dr. Reed att rädda den sköna Kay Lawrence från monstrer i den svarta lagunen!

Information – Creature from the Black Lagoon

Spelet baserar alltså på kult-rullen från 1954 där ett antal forskare åker till den svarta lagunen för att se om de creature from the black lagoon enarmade banditerkan hitta nytt liv. Deras upptäckt blir som ni förstår helt otrolig, och efter att monstret blivit tillfångataget kärar denne ner sig i Kay Lawrence som i sin tur blir kidnappad av monstret när denne lyckas fly. Dr. Reed, som är chefsforskare i detta gäng, känner sig manad att rädda Kay från monstret och ger sig ut på ett makalöst äventyr i en skräckfylld miljö. Inte konstigt att denna film var den mest sedda under hela året på de amerikanska biograferna.

Den enarmade banditen Creature from the Black Lagoon har oerhört många likheter med filmen. Karaktärerna är med som symboler och även många av de olika objekt s0m återses i filmen, såsom kikare, dykartuber och annat. Enarmade banditer med filmtema känns ofta något krystade då de inte lyckats återskapa den stämning som filmen i sig har. Detta har emellertid NetEnt, som är spelutvecklare för denna bandit, inte haft några problem att lyckas med. Animationerna i spelet är inte bara fantastiska, de är spot on mot hur filmen upplevs. Ljudeffekterna är tagna direkt från filmen, och hjälper självklart till att bidra till en fantastiskt spelupplevelse.

Bonus och Free Spins – Creature from the Black Lagoon

NetEnt har levererat en relativt ny spelupplevelse i Creature from the Black Lagoon, då det är vissa funktioner som känns väldigt nya och fräscha. Wild-symbolen är en sticky wild som stannar kvar samtidigt som du får en re-spin för möjlighet till ytterligare vinster. Denna symbol ersätter alla andra symboler i spelet, förutom free spins diton.

creature from the black lagoonGällande Free Spins är detta den stora symbolen i spelet. När du får tre symboler eller fler utlöser du en runda med möjlighet till stor bonus! Free Spins-omgången gör att du byter spelläge och en animation spelas upp. Du får här, i en mörk läskig miljö, se monstret komma simmande i den svarta lagunen samtidigt som Kay står ensam uppe på en båt. Monstret lyckas ta henne och dra med henne ner i djupet. När free spins-omgången väl börjar, skall du försöka få fram ett sikte som du kan skjuta monstret med. Ju fler gånger du lyckas med detta, ju bättre bonus har du möjlighet att få. Du har möjlighet att få antingen 10, 15 eller 20 free spins beroende av hur många free spins-symboler du får i grundomgången. Om du senare lyckas skjuta monstret ett stort antal gången under bonus-rundan finns möjlighet att utöka antalet free spins! Som du hör, här finns det stora möjligheter att kamma hem mycket pengar!

Sammanfattning – Creature of the Black Lagoon

En väldigt underhållande och väl genomarbetat spel från Net Entertainment. Kul bonus, många free spins och mycket annat gör denna enarmade bandit till en vinnare! Du kommer få många roliga timmar framöver när du spelar Creature of the Black Lagoon, men akta dig så det inte tar dig! Självklart kan du spela gratis här på banditer.nu, men vill du testa för riktiga pengar kan du enkelt klicka på knappen nedan!

Hämta Bonus på Enarmad Bandit!