Jack and the Beanstalk

enarmad bandit jack and the beanstalk

Översikt - Enarmad Bandit

Spelutvecklare:
NetEnt
Kategori:
3-D, Action / Äventyr, Fantasy / Sci-Fi
Hjul / Insatslinjer:
5 / 20
Återbetalningsprocent:
96.3%
Lägsta myntvärde:
0,10 Kr
Högsta myntvärde:
5 Kr
Maximal insats:
1000 Kr
Wild-symboler:
Features
Auto Play:
Features
Jackpot:
Cons
Scatter-symboler:
Features
Betyg:

 

Enarmad Bandit – Jack and the Beanstalk

Du har kanske säkert hört talas historien om Jack och bönstjälken? Denna bandit från svenska NetEnt kom faktiskt redan 2011 men den håller måttet mer än väl än idag och är en av de mest populära enarmade banditerna fortfarande! Det är inte heller så konstigt för detta är något av ett mästerverk.

enarmad bandit jack and the beanstalk

Sagan om Jack and the Beanstalk – en klassiker

Jack and the Beanstalk heter på svenska ”Jack och bönstjälken” och är historien om en liten grabb som hänger på en marknad i sagans början. Där byter han till sig ett litet frö med magiska krafter. Odlar man fröt så slår det rot och en bönstjälk gror hela vägen upp till himlen. Jack odlar fröt och kommer så upp till himlen där han springer på ett stort slott. I slottet bor det massa jättar. För att göra en lång historia kort så får Jack tag på en höna som värper guldägg men också en guldharpa och när Jack flyr från slottet så blir han jagad av slottets bestar. Här tar den enarmade banditen vid!

Grafik och spelupplägg

Vi får se ett intro i denna enarmade bandit som är så snyggt att man kan tro att det kommer från en riktig animerad Disney-film. När man sen börjar spela utspelar sig spelfältet på banditen i Jacks trädgård. Det är riktigt snyggt rent grafiskt men en liten stenväg till det söta huset och med fina träd och buskar runt omkring. Man ser små animationer hela tiden som gör spelplanen väldigt levande.

Symbolerna på banditen har prylar vi känner igen från introt och storyn om Jack and the Beanstalk. Vi ser jättarna, en vattenkanna, bönstjälken så klart, Jack själv, hans softa get och 10-A är gjorda med hjälp av bönstjälkar (så klart).

Bakgrundsmusiken är harmoniskt med lite schyssta fågelkvitter och annat som passar perfekt in i den bangrund som omger hjulen och symbolerna i den enarmade banditen. So far, so good!

Grymma bonusfunktioner i Jack and the Beanstalk

Om man tittar på bonusfunktioner och specialare så har vi Scattersymbolen först ut som föreställer en skattkista med lila ädelstenar i. Lyckas du få minst tre Scatters på banditen på flyger du in i free spins rundan! Då får du 10 st free spins.

Sen har vi Wildsymbolen som är själva enarmade banditens logotyp och om den dyker upp i en vinstrad så tredubblas vinster – boom! Wildsymbolen är också en ”Walking wild” och det betyder att om du får en Wild på sista raden i kombination med en vinstrad så får du vinster, men sen flyttas Wildsymbolen ett steg till vänster där du får ett nytt snurr, sen ett steg till osv. Man kan alltså få fyra free spins om Wild dyker upp på det sista hjulet!

En härlig bonusrunda i Jack and the Beanstalk får man man upp om man hittar nycklar i själva free spins rundan. Bonusrunda i en bonusrunda alltså. Man hittar nycklarna på det femte och sista hjulet och om du hittar tre stycken så blir alla kommande Wilds istället ”Stacked Wilds” som har en multiplikator på 2x. Hittar du sex nycklar blir Wilds istället guldhönor och det innebär ”Stacked Wilds” med multiplikator x3. Sist med inte minst kan du hitta nio nycklar och då blir dessa guldharpor som innebär ”Expanding Wilds”!

Riktigt stora möjligheter att vinna feta slantar om man väl kommer in i free spins -läget och sen bonusrundan där det kan snurra på ett bra tag! Man kan faktiskt vinna tre mille som mest i denna enarmade bandit!

Slutord Jack and the Beanstalk

För att hålla det kort, detta är en supersnygg och rolig enarmad bandit med vacker grafik, stämningsfull musik och om du kommer in i bonusrundorna så kan vinsterna bli stoooora, och det kommer inte kosta dig så mycket eftersom de snurrar vidare automatiskt om du i free spins läget lyckas samla nycklar! NetEnt levererar en enarmad bandit i världsklass åter igen! Rekommenderas!

 

 

Hämta Bonus på Enarmad Bandit!