Jetsetter

jetsetter slot endorphona enarmad bandit spelautomat

Översikt - Enarmad Bandit

Spelutvecklare:
Endorphina
Kategori:
3-D, Lyx / Glamour
Hjul / Insatslinjer:
5 / 20
Återbetalningsprocent:
Okänd
Lägsta myntvärde:
1
Högsta myntvärde:
100
Maximal insats:
1000
Wild-symboler:
Features
Auto Play:
Features
Jackpot:
Cons
Scatter-symboler:
Features
Betyg:

Jetsetter enarmad bandit är en video slot från den relativt nya spelutvecklaren Endorphina. Den är inte sin första i sitt slag då den anspelar på temat om lyx och glamour. Snygga bilar, roulettehjul, lyxyachter och privatejets kommer att visa sig bland hjulen och på dina 20 vinstlinjer kommer du att dra in stora vinster när du får symbolerna på rätt sätt. Det som saknas lite är bristen på symboler, då ganska många inte har några specifika symboler. Du kommer hur som helst ha möjlighet att ta del av multiplier, scatters och wild när du tar dig fram i denna jetset-värld i jakten på en riktig förmögenhet. Läs mer om den enarmade banditer Jetsetter nedan.

Jetsetter – En enarmad bandit med Wilds & Scatter!

Vill du ha free spins? Jetsetter kommer verkligen att kunna ge dig en riktigt bra start med mängder av free spins. När du får tre scatters kommer automatiskt en free spins-sektion att triggas! 20 stycken free spins kommer din väg och du ökar direkt vinstchanserna rejält! Scattern är den snygga donnan som även är ansiktet utåt för hela spelet, så se till att jaga henne hela tiden. Förutom detta kommer wild-symbolen att ersätta alla andra symboler på din spelplan vilket också gör att vinsterna rasslar in. Wild-symbolen är Jetsetter-loggan och den kommer du garanterat inte att missa när du börjar spela denna enarmade bandit.

Risk Game – Maxa vinsterna på Jetsetter

 

jetsetter slot endorphona enarmad bandit spelautomatDu som känner at du har turen med dig ska spetsa in dig på Risk Game! Det är ett sätt att dubblera dina vinster. När du vunnit något kommer det komma upp en kortlek där du skall välja ett kort. Du behöver dra ett kort som är högre än dealerna, och därmed kommer alltså din vinst att dubbleras. Om du har ett lägre kort blir du av med hela din vinst, så satsa bara när du har riktigt bra flyt!

Spela Jetsetter idag – Hämta bonus på Online Casino nedan!

Hämta Bonus på Enarmad Bandit!