Jurassic World

jurassic world microgaming enarmad bandit slot spelautomat 2016

Översikt - Enarmad Bandit

Spelutvecklare:
Microgaming
Kategori:
3-D, Action / Äventyr, Djur / Natur, Fantasy / Sci-Fi, Film / TV / Musik
Lägsta myntvärde:
Högsta myntvärde:
Maximal insats:
Wild-symboler:
Cons
Auto Play:
Cons
Jackpot:
Cons
Scatter-symboler:
Cons
Betyg:

Microgaming har i dagarna presenterat att de under 2016 kommer att släppa en ny enarmad bandit som garanterat kommer att bli oerhört populär när den lanseras – Jurassic World!

Vi har länge uppskattat deras senaste dinosauriekopplade bandit i samband med att Jurassic Park släpptes 2014. När denna enarmade bandit kom blev den självklart direkt omåttligt populär. En av filmhistoriens största kult-rullar måste ju bli fantastiskt populär när den kommer. Publiken tog emot denna bandit med stort intresse och den kom att vinna många utmärkelser under 2014.

Jurassic World – Samarbete mellan Microgaming och Universal

Nu har Microgaming än en gång startat ett samarbete med Universal Brand Development vilket alltså resulterar i ytterligare en bandit i Jurassic-temat. Deras förra utgåva hade 243 vinstsätt och oerhört många roliga och spännande vinstsätt. Vi förväntar oss självfallet ännu mer av denna utgåva i temat Jurassic Park. Filmen blev en oerhörd succé när det kom och alla har vi blivit imponerade över den kända Raptor-scenen när en av huvudrollerna tämjer dessa rovdjur. Något vi förväntar oss är filmsekvenser när Jurassic World kommer, och säkerligen ett antal olika varianter av de olika Raptor-vännerna.

I nuläget är det självfallet så att vi bara har teorier, precis som resten av världen över vad detta fantastiska spel kan ge oss. Microgaming är trots allt världens största spelutvecklare, så det vore märkligt om de inte tar till vara på detta tillfälle att komma med något riktigt storslaget. Även om de är den spelutvecklare med flest spel, så har de börjat tappa marknadsandelar till andra spelutvecklare, många av dem svenska, vilket gör att de säkert börjar känna sig stressade!

Jurassic World – Lansering 2016 hoppas vi på!

jurassic world microgaming enarmad bandit slot spelautomat 2016Som sagt, eftersom att vi vet oerhört lite om spelet så är allt bara gissningar. Men vi hoppas på att vi får se en uppföljning till Jurassic Park redan i år och att grafiken, animationerna och ljudeffekterna är precis så bra som vi vet att de kan vara! Börje Bandit kommer självfallet hålla er uppdaterade om när det kommer in ny information om ett av årets förhoppningsvis hetaste spel – Jurassic World!

Hämta Bonus på Enarmad Bandit!