King Kong

king kong enarmad bandit

Översikt - Enarmad Bandit

Spelutvecklare:
NextGen Gaming
Kategori:
3-D, Action / Äventyr, Film / TV / Musik
Hjul / Insatslinjer:
5 / 25
Återbetalningsprocent:
95.14%
Lägsta myntvärde:
0,2
Högsta myntvärde:
20
Maximal insats:
200
Wild-symboler:
Features
Auto Play:
Features
Jackpot:
Cons
Scatter-symboler:
Features
Betyg:

King Kong – Enarmad Bandit

King Kong är en enarmad bandit från 2016 gjord av NextGen Gaming. Denna enarmade banditen är baserad på den Oscarsbelönade filmen King Kong från 2005, regisserad av Peter Jackson. Denna enarmade bandit håller en riktigt hög nivå, med snygg grafik, bra ljud och möjligheter att vinna stora pengar. Spela som jättegorillan King Kong och ta hem stora vinster från djunglerna och storstaden New York på 25 vinstlinjer, 5 hjul och 3 rader.

enarmad bandit king kong nextgen

King Kong av NextGen Gaming – Bakgrund

King Kong är från början en film från 1933, och när den kom blev den snabbt en riktig filmklassiker. Historien om King Kong tar med oss till en ö dit ett filmteam åker. Där hittar de en gigantisk gorilla (King Kong) som de tar till fånga och fraktar hem till USA och New York där den ska visas upp. King Kong rymmer i New York, och i en av filmens mest kända scener så klättrar King Kong upp i Empire State Building och fäktas mot anfallande flygplan. Samma story och scener gjordes också för den senaste filmen från 2005, som alltså vann flertalet Oscar. I enarmade banditen King Kong av NextGen Gaming får vi i bonusspelet uppleva toppen av Empire State Building igen, där du tjänar Free Spins och spelpengar ju fler flygplan du lyckas slå ner.

king kong symbolEnarmad Bandit King Kong – Grafik

I den enarmade banditen King Kong kan man njuta av fantastiskt fin grafik och animeringar. NextfGen har ansträngt sig, det märker man direkt. Symbolerna föreställer olika pryttlar, fordon och karaktärer ur filmerna. Till exempel hittar vi en symbol med en vrålandes King Kong själv och detta är Wild-symbolen. Det finns också en symbol med King Kong logon i textformat och detta är Scattern som tar dig in i bonus och Free Spins -rundorna. Andra symboler är fartyget som filmteamet åker med till ön, flygplanen som anfaller King Kong i New York, en biljett, en dödskalle, en T-Rex med mera. Hela upplägget rent grafiskt är väldigt äventyrligt gjort, och tillsammans med ljudeffekter och musik så skapar NextGen en härlig spännande stämning när man snurrar hjulen i King Kong enarmad bandit.

Bonus & King Kong Free Spins

king kong free spinsOm man får upp Wild-symbolen på mittenhjulet endast, så aktiveras King Kong Goes Ape, vilket är en specialfunktion där hela mittenhjulet förvandlas till en Wild och där du får en extra Free Spins direkt. Men det stora och mest adrenalinhöjande bonusspelet är Free Spins rundan som aktiveras med tre stycken Scatter-symboler på spelplanen. Då dyker man in i ett King Kong bonus-spel där man ska slå ner anfallande flygplan från toppen av New Yorks (då) största byggnad; Empire State Building. Detta bonusspel som kallas King Kong Smash är grymt roligt och ju fler flygplan man lyckas slå ner, ju mer pengar vinner man… eller Free Spins! Det är nämligen så att man får välja om man vill ha EXTRA Free Spins efter bonusrundan, eller om man vill ta emot pengar. Om man väljer Free Spins så får man olika många extra Free Spins beroende på hur många flygplan man sänkte som King Kong i toppen av skyskrapan. Så här ser uppdelningen ut:

  • 2 plan = 25 Free Spins
  • 3 plan = 50 Free Spins
  • 4 plan = 75 Free Spins
  • 5 plan = 100 Free Spins
  • 6 plan = 150 Free Spins

Summering av enarmade banditen King Kong

Den enarmade banditen King Kong från 2016 är ett snyggt, äventyrligt spel med möjlighet till stora vinster och många Free Spins i en väldigt snygg och spännande bonusrunda! NextGen Gaming som gjort King Kong har överträffat sig själva i detta mästerverk där du kommer slås lika mycket av den vackra 3D-grafiken som du kommer göra av ljudeffekter, vinstmöjligheter och spelglädje. Prova att spela King Kong från NextGen idag i detta äventyrsspel!

Hämta Bonus på Enarmad Bandit!