Steamtower

enarmad bandit steamtower

Översikt - Enarmad Bandit

Spelutvecklare:
NetEnt
Kategori:
3-D, Action / Äventyr
Hjul / Insatslinjer:
5 / 15
Återbetalningsprocent:
Okänd
Lägsta myntvärde:
0,10 Kr
Högsta myntvärde:
10 Kr
Maximal insats:
1500 Kr
Wild-symboler:
Features
Auto Play:
Features
Jackpot:
Cons
Scatter-symboler:
Cons
Betyg:

 

Enarmad Bandit – Steam Tower

steam tower logoEn av NetEnt’s häftigaste enarmade banditer med SteamPunk-tema. Steampunk är en relativt ny stil, kanske först sedd i filmen Wild Wild West med Will Smith. Det är en blandning av en brittisk viktoriansk stil och industrialismen. Steam Tower har en väldigt bra grafik men animationer i världsklass och ljudeffekter som levererar samma prestanda. Du hittar dessutom en story som får anses väldigt bra för att vara på en enarmad bandit. Du hjälper hjälten att ta dig upp för det 16 våningar höga ångtornet. Väl här uppe har en drake tillfångatagit den fagra mön, och självfallet måste du rädda henne – och på vägen vinna massor av pengar!

Steam Tower – Bonusomgång

Steam Tower är fullspäckat med vinster i sin grundomgång, med wild-symboler som sprutar fram och vinsterna haglar in. Dock är det bonusbanan som är vad alla vill komma till – kanske ännu mer i detta spel än något annat! Hjälten står längst ner bredvid sitt Steam Tower, ångtorn. Han är utrustad med en ångdriven pistol i sant Steampunk-tema som även har en krok kopplad till sig. När du får en Sticky Wild av hjälten över ett helt hjul kommer du in i bonusrundan och därmed får han möjlighet att använda sin ångpistol! De 10 free spins du börjar med kommer förhoppningsvis bli flera under spelets gång. Direkt skjuter hjälten sig upp ett våningsplan, där du får en multiplier på två gånger vinsterna! Så fort du får en wild-symbol på något av hjulen kommer vår kille få skjuta upp sig ytterligare ett våningsplan och få minst 2 free spins ytterligare. På våning 1-3 har du 2x i multiplikator, våning 4-6 ger dig 3x,  våning 7-9 ger dig 4x, våning 10-12 ger dig 5x, våning 13-15 ger dig 6x och sista våningen ger dig 7x multiplikator!

Med dessa otroliga stegringar av multiplikator är det självfallet givet att vinsterna kommer att rassla in! Och Wild-symbolerna är värda mer än någonsin! Väl när du kommer upp på toppen får du dessutom en bonus på 1000 mynt ytterligare – samt rädda flickan såklart!

Steamtower är verkligen en av de mest intressanta banditerna som kom ut under 2015, och det är få av dess konkurrenter som ger en sådan spelglädje och vilja att ta sig till sista våningsplanet för att ta hem storvinsten! Du måste verkligen prova att spela Steamtower och se hur en riktig bonus på en bandit skall se ut!

enarmad bandit steamtower

Sammanfattning – SteamTower

Vi har blivit vana vid att svenska NetEnt levererar förstklassigt. Jag har själv en oerhört barnslig förtjusning av Steampunk och allt som hör därtill – och självklart är det därför inte konstigt att jag fullkomligt älskar detta spel! Men för alla som tycker om enarmade banditer med många free spins och möjligheten till en grym bonus borde Steamtower kunna passa. Lägg dessutom till en grafik i toppklass och en fin berättelse som håller mycket bättre än många andra, så har du här en bandit som kommer slå dig med häpnad! Spela den enarmade banditen gratis här ovan eller klicka nedan för att spela för riktiga pengar! Jag lovar att du inte kommer att bli besviken!

Hämta Bonus på Enarmad Bandit!