Top Gun

Översikt - Enarmad Bandit

Spelutvecklare:
Playtech
Kategori:
3-D, Action / Äventyr, Film / TV / Musik
Hjul / Insatslinjer:
5 / 243
Återbetalningsprocent:
Okänd
Lägsta myntvärde:
2.5 Kr
Högsta myntvärde:
2500 Kr
Maximal insats:
2500 Kr
Wild-symboler:
Features
Auto Play:
Features
Jackpot:
Cons
Scatter-symboler:
Features
Betyg:

Jag har alltid älskat Top Gun. En avse mest fartfyllda filmer jag någonsin sett, och jag kan minnas när jag stapplade ner på Kungsgatan en höstkväll 1986. Premiär av detta mästerverk och jag hade inte en aning om vad jag hade att vänta mig. Tro det eller ej, men på denna tid var inte Tom Cruise, som i denna film spelar Maverick, någon jättekändis. Han hade varit med i par rullar, men inget som fallit signerad på läppen sådär väldigt mycket.

banditer cover top gunDu kommer direkt att få komma in i en fartfylld värld högt ovan molnen. Om du är insatt i Top Gun med dess historia och karaktärer, är det en flygskola för de bästa av de bästa attackpiloterna i USA. Skolan kallas, just det: Top Gun. Maverick, spelad av Tom Cruise är känd inom flygvärlden då redan hans pappa var ett flyg-ess, och på denna skola skall han tillsammans med sin wingman Goose visa att de är absolut bäst! Det kommer dock ett antal andra ungtuppar i vägen, så Maverick och Goose måste visa Ice Man och de andra vem som verkligen är bäst. Och, självklart, finns det en vacker kvinna med i konstellationen också.

Några sekunder in i denna film var jag såld. Någon attackpilot kommer jag aldrig bli, så att få flyga en F-14 som enarmad bandit är nog det närmsta jag kommer. Men detta till tonerna av Danger Zone och Playing with the Boys kommer alltid göra mig så oerhört förtjust. Här är min recension över en av de ballaste enarmade banditerna i år – Top Gun!

Top Gun – Spelupplevelse

Redan före du kommer in i den faktiska banditen, på startskärmen, får du höra några toner från Berlin och deras stora hit i samband med filmen: Take my Breath Away. Direkt efter detta kan du klicka dig in och låta hjulen börja snurra. Du känner snabbt av den fartfyllda grafiken och häftiga ljudeffekterna som alla är kopplade direkt till filmen. Då Playtech, som utvecklat denna enarmade bandit, har ingått ett samarbete med Paramount Pictures är alla bilder, filmer och ljud från banditen tagna direkt från filmens värld – vilket enligt mig är ett måste för att man skall lyckas få den optimala spelupplevelsen.

Top Gun – Symboler och Banor

top gun enarmad banditTop Gun är en enarmad bandit med fem hjul och 243 olika sätt att vinna. Detta kommer resultera i att du ständigt får massor av små vinster, och då och då även stora sådana. De symboler som ger dig de mindre vinster är främst 10-A som ger dig de minsta vinster, precis som vanligt i många banditer på marknaden idag. Däröver har du möjlighet att håva in något större vinster genom att få de olika karaktärerna på hjulen. Maverick är självfallet den som ger bäst och även Goose Ice Man och skönheten kommer dra in vinster till dig.

För att då få de större vinsterna är det främst scatter-symbolen du vill få. I detta spel utgörs scatter av en Jet-motor, vilken du skall få tre gånger på dina fem hjul för att komma in i bonusrundan. I bonusrundan öppnar det upp sig nya möjligheter och du kommer här att flyga en F-14 och skjuta raketer mot hjulen för att få Dog Fight-wilds och även få Top Gun-symbolen vilka både kommer att maximera dina vinster. DogFight-wild kan fylla hela spelplanen vilket kommer att maximera dina vinster något otroligt.

Top Gun – En enarmad bandit att testa

Om du, som jag, älskar allt som har med Top Gun att göra är det självklart att du kommer att tycka om denna enarmade bandit. Om du är lite yngre, eller helt enkelt har missat denna succé från 1986 har du två val. Antingen prova att spela banditen direkt, eller se filmen först och spela banditen sedan.. Och grattis, you’re in for a treat.

Hämta Bonus på Enarmad Bandit!