Spinata Grande

enarmad bandit spinata grande

Översikt - Enarmad Bandit

Spelutvecklare:
NetEnt
Kategori:
3-D, Barn, Sol / Bad
Hjul / Insatslinjer:
5 / 40
Återbetalningsprocent:
96.8%
Lägsta myntvärde:
0,10 Kr
Högsta myntvärde:
10 Kr
Maximal insats:
2000 Kr
Wild-symboler:
Features
Auto Play:
Features
Jackpot:
Cons
Scatter-symboler:
Features
Betyg:

 

Enarmad Bandit – Spinata Grande

Spänn fast dig nu Amigo för här kommer en kalasbandit på temat Mexiko! Spinata Grande är en härlig enarmad bandit med ett mexikanskt tema som gör en glad in i märgen! Med en glad färgsättning, festlig musik och pinatas i överflöd är denna enarmade bandit från NetEnt ett riktigt mästerverk bland ”må-bra-banditer” och antagligen den absolut bästa banditen på temat Mexiko! Nu ska jag berätta lite mer, Ariba Ariba!

Grafik, Ljud & Tema för Spinata Grande

När man startar Spinata Grande så får man se ett kort intro på bara några sekunder. Men redan här blir det tydligt vad denna enarmade banditen handlar om. Det är mexikanska toner rakt igenom, med pinatas i form av olika djur som skojar till det och gör allt till en stor fest. Grafiken är snygg och spelplanen är väldigt mexikansk så klart. I bakgrunden för denna enarmade bandits hjul ser man en liten mexikansk by och det är rörelser på gång som smått livar upp hela spelplanen. Någon bil kör förbi, någon mexikan kånkar runt på lite bråte, och man hör hundar som skäller och lite andra atmosfäriska ljud.

När man börjar snurra på banditen så drar det dock igång en riktig fest. Mariachi-musikanterna börjar spela en härligt festlig låt och denna låt pågår så länge hjulen på banditen snurrar. Det blir alltså små korta toner av fest så fort man drar igång den enarmade banditen. Symbolerna är i form av pinatas av olika djur. En åsna, en fågel, en fiske, en tjur. De svaga symbolerna är uppbyggda av pokerkort som visar 10 – Ess. När man vinner en rad så flyger det pinatas-prylar och det är överlag en väldigt festlig stämning.

spinata grande enarmad bandit

Bonusfunktioner i Spinata Grande enarmad bandit

Det finns några olika bonusfunktioner i denna enarmade bandit som är ganska unika. Dels kan man få upp så kallade kolossala symboler som fyller upp antingen 2×2 eller 3×3 symboler på spelplanen. Vinstchansen ökar så klart när man får upp kolossala symboler. En annan bonusfunktion är den så kallade Mini-Slot bonusfunktionen som innebär att man kan få upp en mindre enarmad bandit inne i själva spelplanen. Denna Mini-Slot är då 3×3 symboler stor och när man få upp bonusfunktionen med Mini-Slot kan man vinna free spins runda samt pengavinster direkt. Free Spins rundan kan man också få som en bonusfunktion med en kolossal Wild som innebär att om man får upp minst tre stycken free spins symboler när man är inne i Mini-Slot spelet så aktiveras det extra free spins. Här kan man också få upp en kolossal Wild och då kan man vinna riktigt mycket pengar.

Sammanfattning för enarmade banditen Spinata Grande

Spinata Grande är en utomordentlig enarmad bandit som har ett grymt mexikanskt tema där det är fest, fest och fest som gäller! Denna mexikanska enarmade bandit innehåller lika mycket färgglada serpentiner och pinatas i formen av olika djur som tillsammans med tonerna från ljuv och festlig mariachi-musik gör det här till en av de absolut bästa enarmade banditerna någonsin på temat mexiko! Prova den hr på sidan gratis, eller spela för riktiga stålar genom några av de rekommenderade spelställena på nätet!

Hämta Bonus på Enarmad Bandit!