Tacos, Tequila & Enarmade Mexikanska Banditer!

1 februari, 2016 Posted in Allmänt, Resor by Inga kommentarer

Hola Amigos! Börje Bandit här igen med en pinfärsk rapport från den mexikanska västkusten! Ja du hörde helt rätt! Nu har jag äntligen lyckats ta mig hit tillsammans med mina gamla vapendragare och speltorskar Ronny Roulette och Svante Slot! Vi landade i Puerto Vallarta på västkusten häromdan. Det fick i vanlig ordning bli det från Sällskapsresan kända ”invalido-tricket” på Ronny som krökat ner sig fullständigt på Mexico Airs sista inrikesflyg från östra sidan landet. Men dagen after att vi landade så gick vi ut och kikade på byn här i Puerto Vallarta. Och vi hittade faktiskt en del gamla tavernor och spelhallar med enarmade banditer av världsklass!

mexiko börje bandit

Ronny var ju som vanligt inte sen på pucken att dra in några tacos, en shotsbricka och några halvljumna Pacifico och sen var det bara att köra på. Det blev en del snurrande på gamla mexklassiker som More Chili och Run Chicken Run men några av de där enarmade banditerna var så gamla att mynten fastnade i maskinen och det blev ett jäkla liv där på Ronny Roulette. Han krossade en tequila-flaska och började svinga inne på tavernan så jag och Svante Slot fick brotta ner den vansinnige Ronny och släpa ut honom från stället.

Där ute på gatan träffade vi då plötsligt en riktig enarmad bandit. Då menar jag inte en maskin, utan en livs levande pirat eller bandit som faktiskt bara hade en arm. Om det var någon typ av teater eller annat är mycket oklart, det kan också ha varit en man av kartellerna här i Mexiko. Ronny började garva och krama om denna mexikanska enarmade bandit direkt och försökte göra sig förstådd, men mannen drog inte ens det minsta på smilbanden. Vi gjorde nog bäst i att lämna mannen och tog istället sikte mot boardwalken längs med vattnet här. Där hittade vi ytterligare ett par spelhallar men också ett casino som Svante absolut var tvungen att glida in på. Där satsade han 5000 pesos på svart i Rouletten och lyckades dubbla upp sina hårt sparade slantar! Mexiko, vilket ställe alltså. Tequila, tacos och enarmade mexikanska banditer! Total världsklass! Fler rapporter kommer snart. Adios Amigos!