Gonzo’s Quest

enarmad bandit gonzos quest

Översikt - Enarmad Bandit

Spelutvecklare:
NetEnt
Kategori:
3-D, Action / Äventyr, Barn, Djur / Natur
Hjul / Insatslinjer:
5 / 20
Återbetalningsprocent:
96%
Lägsta myntvärde:
0,1 Kr
Högsta myntvärde:
5 Kr
Maximal insats:
600 Kr
Wild-symboler:
Features
Auto Play:
Features
Jackpot:
Cons
Scatter-symboler:
Features
Betyg:

Enarmad Bandit – Gonzo’s Quest

Banditen Gonzo’s Quest kom ut under 2010 och tog spelvärlden med storm. Spelutvecklarna Net Entertainment tog i samband med detta spel i språng framåt i spelutvecklingen genom en helt ny funktion med namnet; Avalanche. Avalanche-tekniken påverkar hur symbolerna bildas och istället för att de rullande hjulen stannar på vissa platser faller de ner och bildar diverse olika mönster. Denna funktion är självfallet primärt en fröjd för ögat, men samtidigt har NetEnt bakat in ytterligare en funktion. När du får en vinst efter att symbolerna fallit på plats, ersätts de vinnande symbolerna med nya. Detta är alltså automatiska free spins tillsammans med en ökande multiplier om du får ytterligare vinster efter att de nya symbolerna fallit. Hela upplägget genom Avalanche är väldigt roligt och mer bekvämt för ögat när du spelar under en längre tid. Det har kommit ytterligare enarmade banditer med Avalanche efter Gonzo’s Quest, men denna bandit var alltså den första inom sitt slag.

gonzo mobilbet

Spelupplevelse – Gonzo’s Quest

Spelet börjar med ett härligt intro, vilket bidrar till att direkt förstärka känslan för den höga nivå banditen ligger på. Du kommer i direkt kontakt med Gonzo som genom en snygg gammal karta behöver din hjälp. Banditen grundar sig i den gamla upptäcksresaren Gonzalo Pizarro’s äventyr i Sydamerika. Gonzalo letade efter den försvunna staden El Dorado, staden av guld! Denna känsla går igen genom hela spelet, då det utspelar sig i Sydamerikas djupaste djungler med tempel, guld och mycket annat ständigt väcker ditt intresse att spela mer. Avalanche-funktionen bidrar till att ge många vinster, även om de självfallet ofta är relativt små. Men självklart finns det stora möjligheter att ta hem storvinster också. Då de symboler, visualiserade som stenar, som har gett dig en vinst sprängs och försvinner, ramlar ovanliggande stenar ner och dina rader fylls på med nya symboler. Det du helt vill få är ett frågetecken, vilket är banditens wild-symbol. Du kommer då direkt även ha en multiplier på X2. Om även dina nya rader bildar ytterligare en vinst sker hela denna procedur ytterligare en gång, samt att du kommer upp på multiplier X3. Multipliern kan gå upp till X5, och när detta sker rasslar stora vinster din väg. Den sköna karaktären Gonzo följer med genom hela spelet genom roliga animationer och ljudeffekter. Gonzo’s Quest är en oerhört väl genomarbetad bandit och du kommer vilja spela vidare i timmar för att ta dig vidare på äventyret.
Genom Avalanchefunktionen får du hela tiden olika stora vinster, inte minst genom de free spins, eller free falls som de kallas i detta spel. Av denna anledning behövs inte några andra free spins eller bonus varianter. Du kommer själv märka hur bra flyt du har i ditt spelande!

gonzoSammanfattning – Gonzo’s Quest

En bandit i absolut världsklass! Grafiken och ljudeffekterna i perfekt synkronisering samt Avalanche-funktionen gör det inte konstigt att detta spel tillhör världens mest populära! Ett nyskapande spel när det kom, som än idag tillhör den absoluta eliten bland enarmade banditer. Prova att spela här idag, och vill du spela för riktiga pengar kan du enkelt klicka på knappen nedan.

Hämta Bonus på Enarmad Bandit!