playtech

Playtech – Enarmade Banditer

nya enarmade banditerTja! Jag, Börje Bandit, har självklart inte glömt bort en av de gamla rävarna inom spelutveckling, Playtech! De har funnits sedan 1900-talet, visst låter det uråldrigt?! Men ja, så är det faktiskt! Läs lite mer om företaget här nedanför om du vill, annars scrollar du bara förbi lite snabbt så hittar du Playtech’s enarmade banditer lite längre ner!

Playtech Gaming har funnits sedan 1999, och är en börsnoterad spelutvecklare som tillhör de största i världen. Företaget har ungefär 3500 anställda, placerade över hela världen. Emellertid har företaget sitt huvudkontor på ön Isle of Man mellan Storbritannien och Irland. Företaget är mest känt för sina spelautomater men under 2017 lanserar Playtech Live Casino.

Playtech har sedan 1999 utvecklat spel för onlinebruk och deras plattform för enarmade banditer har på senare år blivit enkel att känna igen på deras spännande grafik och underhållande ljudeffekter. Företaget har ett samarbete med Marvel vilket bidragit till att titlarna för deras banditer var ögongodis för en serieälskare. Vad sägs om Iron Man i tre versioner, Avengers, Fantastic Four och många andra. Dessa banditer har självklart dragit den stora massa till sig, men även utanför denna gren har en enarmad bandit vid namn Gladiator varit en kioskvältare. Det är såklart inte vilket företag som helst som lyckas få till ett samarbete med en jätte såsom Marvel samt officiella rättigheter till andra storsäljande filmer och annat. I takt med att grafiken för spelmaskiner blir allt bättre kommer enarmade banditer kopplade till filmer bli ett rent nöje. Redan idag lyckas Playtech att sammansvetsa en onlinebandit med filmsekvenser från respektive film på er fantastiskt sätt. I framtiden kan man bara drömma om potentialen av dessa spel.  Playtech Gaming har ett stort utbud av spel som kommer ge dig stor underhållning i timmar framöver. Leta efter de spel med free spins och bonus för att ha möjlighet att ta del av hela spelupplevelsen!

Do you want to play? Play at Playtech?

Här hittar du alla enarmade banditer från PlayTech. Spana in de häftiga banditerna med Marvel-tema och spela med din superhjälte.