Dr. Jekyll & Mr Hyde

enarmad bandit dr jekyll and mr hyde

Översikt - Enarmad Bandit

Spelutvecklare:
Betsoft
Kategori:
3-D, Deckare / Mystik, Film / TV / Musik
Hjul / Insatslinjer:
5 / 30
Återbetalningsprocent:
95.36%
Lägsta myntvärde:
0,2 Kr
Högsta myntvärde:
10 Kr
Maximal insats:
1500 Kr
Wild-symboler:
Features
Auto Play:
Features
Jackpot:
Cons
Scatter-symboler:
Features
Betyg:

[iframe src=”http://games.test.betsoft.com/cwguestlogin.do?bankId=675&gameId=500&lang=sv” width=”790″ height=”443″]

Enarmad Bandit – Dr. Jekyll & Mr Hyde

Dr Jekyll and Mr Hyde är en fantastisk enarmad bandit från sent 2014, gjord efter boken (och filmen, och musikalen, och…) med samma namn! Denna bandit är inte bara vackert gjord utan också fullmatad med bonusfunktioner och stora vinstmöjligheter. Det är spelutvecklaren Betsoft som står bakom detta mästerverk och man märker direkt att de inte har sparat på krutet när de tog fram denna bandit. Originalberättelsen om Dr Jekyll & Mr Hyde är skriven av den gamle legenden Robert Louis Stevenson redan år 1886 och handlar om Dr Jekyll som om nätterna får en personlighetsstörning efter att ha intagit en egentillverkad dryck, ett elixir. Drycken släpper fram Dr Jekylls mest brutala och primitiva sidor – han förvandlas till besten Mr Hyde. Hela berättelsen är en metafor för människans inneboende förmåga till både gott och ont. I denna enarmade bandit kommer du att få se både den timide och ordningssamma Dr Jekyll, men också den skrämmande besten Mr Hyde!

Grafik och Ljud i Dr. Jekyll & Mr Hyde

Det finns 5 hjul och 30 insatslinjer/vinstrader i denna bandit. Symbolerna är i vackert animerad 3-D där Betsoft verkligen jobbat hårt på detaljerna. Det visuella är verkligen top notch i denna enarmade bandit. Det liknar mer en animerad film blandat med ett modernt tv-spel än en enarmad bandit i sig. När man startar spelet får man efter introt se spelplanen på denna bandit. I bakgrunden syns Dr Jekyll som vandrar runt i sitt ståtliga engelska hem och pillar på laboratorieflaskor och provrör. Han försöker blanda till sitt elixir. Medan man spelar denna enarmade bandit så vandrar Dr Jekyll runt i sitt hus och låter fundersam medan han blandar sin dryck. Han utbrister då och då i ett brittiskt glädjefnatt när du vinner på en rad.

dr jekyll mr hyde enarmad banditSymbolerna på banditen föreställer Dr Jekyll, Mr Hyde, spelets logotyp, en magisk dryck i en laboratorieflaska, en polis, Dr Jekylls hus, en tidning och lite annat. De vanliga lite uttjatade kortsymbolerna 10-A är utbytta i denna enarmade bandit mot unika symboler och det ska Betsoft ha en applåd för! När man får en vinstrad i denna bandit så sker en unik animation för varje vinst som också är riktigt välarbetad och vacker. Längst ner på spelplanen finns det en liten röd mätare och varje gång du får fram symbolen med dryckesflaskan fylls denna på lite grann. När den blir full, ja då blir det action!

Ljudet i Dr Jekyll & Mr Hyde är rikt och fyllligt. Karaktärerna uttalar sig på många olika sätt som inte gör det tröttsamt och musiken är mystikt 1800-tals klingande, precis som det ska vara. Ljudet kompletterar symboler och grafik bra och det är en krypande mystisk stämning som byggs upp sakta när den röda mätaren fylls på. Mästerligt!

Bonus i Dr. Jekyll & Mr Hyde

I Dr Jekyll & Mr Hyde finns det en massa bonusfunktioner  med två olika bonusspel, multiplikatorer och du har dessutom chansen att vinna upp till 480 000 mynt trots att denna bandit inte har en progressiv jackpot.

Den viktigaste bonusfunktionen kan man säga är den röda mätaren. När du till slut fått så många symboler med röd flaska att denna mätare fyllts upp helt (runt 100 stycken) så aktiverar du free spins -läget. När det sker så visas en mycket välgjord animerad film där Dr Jekyll dricker sitt elixir och förvandlas och förvrids till den skrämmande besten Mr Hyde. Det är här i free spins läget du kan vinna riktigt schyssta vinster och det kan pågå under en lång tid. Free spins -läget håller nämligen på tills nästa mätare fyllts upp, den blå. Detta sker efter att du har fått ett gäng symboler med blå flaskor, 12 stycken, vilket kan ta ett tag.dr jekyll & mr hyde enarmad bandit

En annan bonusfunktion aktiveras om du får en flaska med blå vätska på varje sida om Mr Hyde symbolen. Då får du en slumpmässig multiplikator på mellan 5 och 20 gånger din insats och när det sker så visas en vacker animation på Mr Hydes onda, arga ögon. Får du upp en flaska med röd vätska på varje sida om Dr Jekyll symbolen aktiveras en annan bonusfunktion; Wild Hydes. När detta sker blir alla Jekyll och Hyde på skärmen Wild Hydes och då kommer alla symboler slumpmässigt att inta nya positioner. Alla wilds kan då landa lite var som helst på hjulen och du kommer nästan alltid att dra hem störa vinster här!

Du kan också få en så kallad Frenzy Bonus om du får in spelets logotyp och på varje sida om den två Hyde symboler. Detta aktiverar ett speciellt bonusspel där du ska guida Mr Hyde genom Londons skumma gator men målet att stjäla så mycket som möjligt och försöka undvika polisen. Du kan vinna så mycket som 30 gånger den insats i denna bonusrunda.

Du kan också få in spelets logotyp och på varhe sida om den två Dr Jekyll symboler. Då får du spela ett bonusspel om den magiska drycken. Du ska här välja mellan olika ingredienser och försöka koka ihop ett serum mot att bli Mr Hyde. Ju snabbare du lyckas blanda rätt, ju mer vinner du, upp till 120 gånger din insats! En annan storvinst sker om du får upp fem symboler av Dr Jekyll & Mr Hyde -loggan. Då kan du vinna 6000 mynt direkt. Utöver det så kan du när du har vinnit också alltid välja om att försöka dubbla din vinst genom att klicka på ”Dubbla-knappen” där du singlar slant för kvitt eller dubbelt på din vinst.

Sammanfattning av Dr Jekyll & Mr Hyde

Ett mästerverk från Betsoft! Men mustig grafik, rikt spänningshöjande ljud/musik och en otrolig spelupplevelse blir det full pott för Dr Jekyll & Mr Hyde! Bonusfunktionerna tar mängder av skepnader och vinsterna är generösa! Ett måste på enarmad bandit -fronten!

Hämta Bonus på Enarmad Bandit!