microgaming

Microgaming – Enarmade Banditer

enarmad bandit logoTjenare igen! Börje Bandit här. Jag tänkte berätta lite mer om spelutvecklaren som startade alltihop, nämligen Microgaming. Det var nämligen Microgaming som var världens första utvecklare av banditer på nätet! Redan år 1994 drog företaget igång faktiskt, och fram till idag har de lanserat mer än 450 enarmade banditer. Imponerande minst sagt! Microgaming har idag mer än 20 år i branschen och är en flerfaldigt prisbelönt utvecklare av banditer med huvudkontor på Isle of Man. De bjuder på ett riktigt smörgåsbord av banditer, med hundratals olika teman och speciella funktioner. Microgaming släpper de flesta av sina banditer under sin platform Quickfire så om du ser en Quickfire-logotyp när en enarmad bandit håller på att ladda så vet du att det är Microgaming som står bakom.

Microgaming har också nära samarbeten med filmbranschen och har pumpat ut flera populära enarmade banditer på detta tema, till exempel några av mina personligen absoluta favoriter så som Jurrasic Park och The Dark Knight men de har också släppt tunga titlar som Hellboy, Lord of the Rings och Tomb Raider. Är man sugen på en lite mer sexig bandit så får jag även passa på att tipsa om Microgamings Playboy -bandit som kan vara trevlig att snurra lite på nån gång så där ibland.

En så väletablerad spelutvecklare som Microgaming har självklart också satsat hårt på att göra sina enarmade banditer mobilvänliga, och det första mobilspelet från Microgaming kom redan för mer än 10 år sedan. Microgaming får idag tituleras en gigant inom mobil underhållning och en av de spelutvecklare som har absolut mest banditer för spel på mobilen. De flesta har väl spelat till exempel dunderklassikern Mega Moolah på mobilen.

För några av Microgamings hetaste enarmade banditer finns även så kallade Megaspin versioner. Det innebär att du kan spela flera av dessa banditer i samma fönster samtidigt. Bra om man är otålig och vill snurra ännu mer på samma tid! Microgaming står också bakom tjänsterna Playcheck och Cashcheck som gör att du som spelare har möjlighet att ha bra koll på ditt spelkonto, riktigt schysst!

Här är Microgamings häftigaste enarmade banditer just nu: