Avalon 2

enarmad bandit avalon 2

Översikt - Enarmad Bandit

Spelutvecklare:
Microgaming
Kategori:
3-D, Action / Äventyr
Hjul / Insatslinjer:
5 / 243
Återbetalningsprocent:
Okänd
Lägsta myntvärde:
3 Kr
Högsta myntvärde:
75 Kr
Maximal insats:
75 Kr
Wild-symboler:
Features
Auto Play:
Features
Jackpot:
Cons
Scatter-symboler:
Features
Betyg:

[iframe src=”https://quickfire3.gameassists.co.uk/quickfiresslEN/?sext1=demo&sext2=demo&gameid=Avalon2&csid=1866&bc=config-quickfiressl–EN–MIT-Demo”]

 

Avalon 2 av Microgaming är en av de enarmade banditer som verkligen tar dig med häpnad! När Avalon, föregångaren till detta spel, kom för några år sedan var det banbrytande för sin tid! Banditen blev genast populär bland alla spelare och detta gjorde säkerligen att Microgaming har satsat stora resurser och mycket tid på att lyckas ta fram en bandit som håller från start till mål, även denna gång! Och de har avalon 2 enarmad banditlyckatas! Första gången du spelar blir du introducerad i en film som utspelar sig i Avalon, ön där Kung Arthur har sitt styre. För spelet handlar om just detta, Kung Arthur, riddarna runt runda bordet, den sköna Guinevere, riddaren Lancelot och, självklart, trollkarlen Merlin! Storyn i Avalon 2 är att Kung Arthurs syster, Morgan le Fay, stjäl den heliga graal! Detta resulterar i att Arthur själv måste ge sig av på ett äventyr för att återvinna denna graal.

Grafiken tar dig mellan olika landskap varje gång du spelar och ljudeffekter passar perfekt in i det riddaräventyr som Avalon 2 bjuder på! Du spelar sammanlagt på 243 linjer, vilket gör att du vinner allt som oftast på någon kombination av symboler.

Avalon 2 – Symboler

Du kan nå bonus på åtta olika sätt i Avalon 2. Dessutom finns det ytterligare två features som kan ske när som helst under spelets gång. Wild-symbol finns också. När Trollkarlen Merlin kommer får du en kontantvinst direkt alternativt en multiplikator. Om du får upp Lady of the Lake kommer trehjul att bli ett jokerhjul!

Avalon 2 – Bonus

För att aktivera bonusrundan behöver du få upp tre symboler som visar heliga graal. Denna kombination ger dig en direkt vinst samt att du kommer in i den första av de åtta bonusrundorna.

Samtliga bonusrundor har olika uppdrag som du skall utföra för att till slut nå Morgan le Fay och ta tillbaka den heliga graal. Dessa bonusnivåer är: Lake of Legend, Misty Vale, Whispering Woods, Forrest Falls, Dusky Moorn, Morgans Keep, Hall of Shadows samt Isle of Avalon. För varje nivå du klarar har du möjlighet att vinna större och större vinster genom fler free spins och högre multiplikator.

avalon 2 enarmad bandit

Avalon 2 – Slutsats

En fantastisk enarmad bandit som verkligen ger något extra till dig som spelare. Extra i form av många free spins, bonus uppdelad på åtta hela banor och mycket annat! Microgaming har lagt en oerhört stor budget på detta spel, och det märks verkligen för dig som spelare! Grafiken är oklanderlig, ljudefftekterna strålande och hela paketet är synkroniserat rakt igenom. Bonusbanorna gör att du som spelare konstant vill spela mer och uppleva fler delar av spelet! Att du dessutom vinner en massa pengar känns knappt som det primära längre när du istället får förlja hela storyn och hjälpa Kung Arthur att återta den Heliga Graal!

Hämta Bonus på Enarmad Bandit!