Secret Santa

secret santa enarmad bandit

Översikt - Enarmad Bandit

Spelutvecklare:
Microgaming
Kategori:
Action / Äventyr, Barn
Hjul / Insatslinjer:
5 / 1024
Återbetalningsprocent:
96%
Lägsta myntvärde:
0,1 Kronor
Högsta myntvärde:
2 Kronor
Maximal insats:
1000 Kronor
Wild-symboler:
Features
Auto Play:
Features
Jackpot:
Cons
Scatter-symboler:
Features
Betyg:

Enarmad Bandit – Secret Santa

bandit secret santaNär det börjar närma sig jultider vill jag självfallet ge er en enarmad bandit på detta tema – Secret Santa. Detta är en av de mest populära banditerna temat jul. Secret Santa kommer från spelutvecklaren Microgaming och är en av de som brukar snurra mest inne i spelhallarna kring jul. Microgaming har lyckats ge ut bandit med jul-tema som verkligen känns genomarbetad. Det är inte en enarmad bandit som snabbt slängts ihop för att ha något som passar för årstiden, utan här har de verkligen valt att tänka till och utvecklat en bandit som har oerhört många spelfunktioner i form av bonus, free spins, wilds och mycket, mycket annat!

Secret Santa – Spelupplevelse

Du bjuds in i en härligt julig värld med snygg grafik. Kontant har du en mysig liten snötäckt by i bakgrunden och snön faller lätt på de redan vita taken. Tillsammans med detta har spelet genomtänkt bakgrundsmusik och ljudeffekter som går i helt rak linje med vad vi vill höra under julhögtiden. Även symbolerna är genomgående förknippade med julen, med smällkarameller, julgodis, eldkamin och, självfallet, tomten själv.

Du har fantastiska 1024 olika sätt att vinna på i detta spel. De flesta enarmade banditer på denna sida har 20-25 stycken vinstlinjer och några få har 243 stycken. Att Microgaming här har gått ut på styva linan och levererar 1024 stycken är otroligt förmånligt för dig som spelare. Självfallet innefattar detta att många av vinsterna inte är särskilt stora, men det rasslar ständigt till någon vinst, vilket gör att du bara vill spela vidare och se vad nästa spinn kommer kunna ge dig. Och vinster finns det, i mångfald.

Secret Santa -Symboler

Som precis nämndes finns det ett stort antal olika vinster att ta del av. Detta märks tydligt när du ser igenom det stora antalet symboler som potentiellt kan komma upp framför dina ögon. Secret Santa stoltserar med ett oerhört stort utbud av specialfunktioner. Ett antal av dessa kan ses nedan:

enarmad bandit secret santa wild

Ovan kan du se en del av det majestätiska utbud av olika symboler och bonusfunktioner Secret Santa har. Wild-funktionerna gör att något ständigt händer i denna bandit. Wild Boost snurrar upp ett paket som öppnas och innehåller en symbol som sedan blir wild på hela spelplanen. Snygg animation kopplat till höga vinster – precis som jag vill ha det! Att ha en multiplier-funktion på 12 gånger hör även detta till ovanligheterna och kommer garanterat hjälpa till att fylla på din spelkassa!  De sju extrafunktioner som kan ses ovan går att få precis när som helst under spelets gång, varesig du vinner på din spinn eller inte – julen kommer alltså tidigt i år!

enarmad bandit secret santa

Secret Santa – Sammanfattning

Om jag själv får säga så är detta så mycket mer än en enarmad bandit som handlar om jul. Detta är verkligen ett spel som stucker ut väldigt mycket mot det mesta på dagens marknad. Microgaming har varit relativt stelbenta när det kommer till att våga nya sätt att dela ut vinster och spelsätten hos de olika banditerna ligger generellt nära varandra. Detta bidrar till att du som spelare ganska snabbt känner dig nöjd med ditt spelande och vill hitta något nytt. Secret Santa kommer verkligen ta dig ett steg längre och med sina 1024 sätt att vinna tvivlar jag på att du kommer vara nöjd efter en timmes spelande. Jultomten är verkligen en snäll man, inte minst i denna välproducerade enarmade bandit. Vill du ha möjlighet att få ta del av tomtens belöningar på riktigt? Då kan du enkelt klicka på knappen nedan, och annars går det såklart bra att spela gratis här på Banditer.nu.

Hämta Bonus på Enarmad Bandit!