Thunderstruck II

thunderstruck II enarmad bandit

Översikt - Enarmad Bandit

Spelutvecklare:
Microgaming
Kategori:
3-D, Action / Äventyr, Fantasy / Sci-Fi
Hjul / Insatslinjer:
5 / 243
Återbetalningsprocent:
96.65%
Lägsta myntvärde:
3 Kr
Högsta myntvärde:
30 Kr
Maximal insats:
150 Kr
Wild-symboler:
Features
Auto Play:
Features
Jackpot:
Cons
Scatter-symboler:
Features
Betyg:

[iframe src=”https://redirector3.valueactive.eu/Casino/Default.aspx?sext1=demo&sext2=demo&gameid=Thunderstruck2&csid=1866&serverid=1866&applicationid=1023&theme=quickfiressl&usertype=5&variant=MIT-demo&ul=SV” width=”790″ height=”529″]

Enarmad Bandit – Thunderstruck II

Thunderstruck II från Microgaming var en av de mest påkostade enarmade banditerna någonsin när den kom 2010. Den var extremt efterlängtad eftersom Thunderstruck från 2003 (det första i serien) snabbt blev en av de populäraste banditerna någonsin på sin tid. Thunderstruck II blev också en dundersuccé när den kom och är idag än av de mest spelade banditerna på nätet. Denna bandit utspelar sig under vikingatiden och asagudarna Thor, Oden och Loke dyker självklart upp i olika bonusrundor.

Grafiken i Thunderstruck II

Grafiken är vacker i Thunderstruck II och bakgrundsmusiken är ganska mäktigt komponerad för att vara en bandit. Man sparade inte på krutet när det begav sig i utvecklingen av denna bandit med andra ord. Själva temat har hämtat inspiration från den nordiska mytologin och symbolerna i banditen föreställer de kändaste forntida Nordiska asagudarna nämligen åskguden Tor och hans visa mäktiga far Oden men också Loke och Valkyria. Bakgrunden är satt i en grå ton med ett mönster och grafik som matchar väldigt bra med denna genre av vikingatid och asatron. När man vinner på en rad i Thudnerstruck II spelas det upp snygga animationer. För att vinna en rad krävs det tre lika symboler, förutom på bonussymbolen.

Bonusfunktioner i Thunderstruck II

Just bonusarna finns det mängder utav i banditen Thunderstruck II. Bland annat en dundrande WildStorm som slumpmässigt utlöses. När det sker dyker Tors hammare fram och framkallar hela fem rader av Wilds på spelplanen. När denna bonusfunktion aktiveras har du chans att ta hem maxvinsten i denna bandit som är på 2,4 miljoner mynt. Wild–symbolerna består av en bild på spelets logotyp och är tar som vanligt rollen av vilken symbol som helst. En ytterligare bonus när du får Wild-symboler är att vinsterna dessutom dubblas. Förutom Wilds finns också Scatters som ger dig free spins på fyra nivåer och även en slumpartad bonusfunktion. Scatter-symbolen är en bild av Tors hammare och den här Scattern är lite speciell. Först och främst vinner du en fast myntvinst när du får upp minst två Scatter-symboler. För det andra vinner du free spins om du får upp minst tre Wild-symboler. Den första gången du lyckas aktivera dessa free spins kommer även karaktären och andeväsendet Valkyria till liv. Du får då 10 free spins med en multiplikator på 5x vinsten. Om du lyckas komma till free spins rundan hela fem gånger kommer karaktären Loke till liv. Loke ger 15 free spins och en speciell Wild-symbol. Efter Loke är det Oden och sen Tor som aktiveras och ger dig free spins med en hel rang av olika bonusfunktioner. Om du skulle nå hela vägen till Tors free spins kommer du garanterat att vinns riktigt stora pengar!

Summering av Thunderstruck II

I denna underbara och omåttligt populära bandit sedan flera år tillbaka kan du gotta dig i olika bonusfunktioner. Det finns alltid något nytt att upptäcka. Dessutom har du alltid chanser att vinna stora pengar. Just free spins funktionerna är väldigt spännande eftersom de tar så många skepnader och man sitter alltid på helspänn när dessa drar igång. Thunderstruck har dessutom en mycket bra återbetalningsprocent, dvs du vinner ofta i denna bandit. Grafiken har några år på nacken nu men trots detta håller den ändå måttet med många av dagens banditer. Detta gör Thunderstruck II till en klar favorit som man lätt kan bli lite beroende av och lägga många timmar på. Jakten på Tors hammare har startat! Spela Thunderstruck II här ovan helt gratis!

Hämta Bonus på Enarmad Bandit!