Mega Fortune

enarmad bandit mega fortune

Översikt - Enarmad Bandit

Spelutvecklare:
NetEnt
Kategori:
3-D, JACKPOT, Lyx / Glamour
Hjul / Insatslinjer:
5 / 243
Återbetalningsprocent:
86.8%
Lägsta myntvärde:
0,10 Kr
Högsta myntvärde:
5 Kr
Maximal insats:
500 Kr
Wild-symboler:
Features
Auto Play:
Features
Jackpot:
Features
Scatter-symboler:
Features
Betyg:

Enarmad Bandit – Mega Fortune

Mega Fortune är den enarmade bandit som har delat ut den absolut största vinsten. Med en insats drygt 2 kr kammade den lycklige vinnaren hem smått fantastiska 160 miljoner kronor. Världsrekorded är 160 miljoner men Mega Fortune har delat ut flera vinster på över 100 miljoner kronor så det är inte konstigt att denna bandit blivit en storfavorit för många casinospelare. Spelet är levererat av den svenska spelutvecklaren NetEnt som gjort väldigt många fantastiska spel. Målet är att få tre eller fler symboler i rad från vänster till höger, gärna bonussymbolerna då detta är dessa som ger dig chansen till storvinsten. Är du osäker på några termer eller spelfunktioner så spana in den Ultimata Guiden – Så här spelar du Enarmad Bandit.

Mega Fortune Symboler

Symbolerna är inom kategorin lyx och glamour. Här hittar du symboler så som champagne, lyxbåtar, pengar, limousiner och annat lyxigt. Här finns också scatters, bonus och wilds symboler vilket ger dig extra många möjligheter till vinst. En wild kan ersätta vilken symbol som helst förutom bonus och scatter symbolerna. Mega Fortune har 25 insatslinjer och minsta myntvärde är 0,10 kr så du kan satsa mellan 0,10-500kr på varje snurr eller spelrunda som du vill spela. Ju mer insatslinjer du spelar ju större möjlighet har du att vinna.

När du spelar Mega Fortune är det framförallt bonussymbolerna som du vill ha då tre bonussymboler ger dig möjlighet att spela bonusrundan. Det är i bonusrundan som du kan vinna de enorma jackpottarna som spelet erbjuder. En bonusrunda är ”ett spel i ett spel” där du har chans att vinna extra mycket pengar. I Mega Fortunes fall så innebär bonusrundan att du kommer till ett hjul som snurrar hamnar du rätt några få gånger på följden så här miljonerna dina.

Mega Fortune i mobilen

Mega Fortune finns tillgängligt för mobilen sedan 2014 vilket ger dig möjlighet att spela när du är på språng. Mega Fortune på mobilen kallas för Mega Fortune Touch. Banditen passar alldeles utmärkt att spela på mobil så det inte är några jätteavancerade spelfunktioner. På banditer.nu kan du inte spela Mega Fortune på mobilen ännu men detta är något som Börje arbetar hårt på och kommer att lanseras inom kort.

Slutord

Denna bandit har en otroligt schysst grafik och en härligt klart ljud. Spelet har många häftiga spelfunktioner där bonusrundan är höjdpunkten. Mega Fortune är en progressiv jackpot vilket innebär att jackpotten ständigt växer vilket leder till skyhöga vinster. Många har blivit ekonomiskt oberoende på att spela Mega Fortune.

Hämta Bonus på Enarmad Bandit!