Pimped

enarmad bandit pimped

Översikt - Enarmad Bandit

Spelutvecklare:
PlaynGo
Kategori:
3-D, Lyx / Glamour
Hjul / Insatslinjer:
5 / 10
Återbetalningsprocent:
96.0%
Lägsta myntvärde:
0,1 Kr
Högsta myntvärde:
100 Kr
Maximal insats:
1000 Kr
Wild-symboler:
Features
Auto Play:
Features
Jackpot:
Cons
Scatter-symboler:
Features
Betyg:

Pimped är en av Play’n GO’s mest populära banditer än så länge! Välkommen in i en värld av lyx och flärd, där du tillsammans med Snoop Dog (eller en kopia av honom) skall ta dig fram för att tjäna de riktigt stora pengarna! Spela denna enarmade bandit gratis här ovan! Om du vill spela för riktiga pengar, kan du enkelt göra det här till höger eller längst ner.

Pimped – En skapelse av Play’n GO

Här kommer du att hitta pimpar med deras damer, diamanter, dollartecken och sedelbuntar. Play’n GO har i denna slot tagit fram specialfunktionen kvitt eller dubbelt, vilken är en rolig funktion som du kommer att få uppleva ganska ofta om du spelar Pimped. Du kommer att få välja färg på nästa kort i en kortlek. Gissar du rätt, dubblerar du din vinst! Men gissar du fel….

Detta är en enarmad bandit som har hög fokus på grafik och ljudeffekter, och du kommer att uppleva en röd tråd från den värld av lyx du upplever och de ljudeffekter du får höra. Passande toner av HipHop ljuder genom högtalarna tillsammans med festligare toner. Dessutom har Play’n GO kryddat denna 3-d grafik med massor av härliga animationer som kommer få dig att vilja spela vidare under en lång lång tid!

Pimped – Symboler

Wild är en snygg klackring med just bokstäverna W I L D på. I vanlig ordning ersätter denna symbol samtliga andra symboler, förutom scatter-symbolen. Scatter är en dollar-symbol i Pimped! Då du får tre av dessa aktiveras free spins på löpande band! Fem free spins direkt när du får tre scatters. Får du fler scatters efter detta, i bonusomgången, får du ytterligare två free spins. Detta kan med andra ord hålla på precis hur länge som helst, eller åtminstone i tjugo omgångar, vilket är max. Varje free spins kommer dessutom att ge dig garanterade vinster, och du kan snart vara lika pimpig som huvudpersonen i denna enarmade bandit.

Sammanfattning – Pimped av Play’n GO

Pimped är en av de banditer som sticker ut väldigt mycket. Delvis genom en bra grafik med roliga ljudeffekter och härliga animationer. Men kanske ännu mer genom sitt tema. Det är inget snack om att skaparna har hittat huvudpersonerna och temat i denna enarmade bandit från en något svajig värld. Men, det är ett casinospel, och det finns absolut en viss charm i det hela. Du har dessutom stora möjligheter att vinna mycket pengar, lyssna på härliga toner och vadslå varje vinst i kvitt eller dubbelt. Free Spins i massor och denna runda av bonus du får uppleva i Pimped tillhör absolut en av de bättre. Nedan kan du se en snygg introduktionsfilm till denna bandit. Om du vill spela gratis enarmad bandit går det att göra högst upp, och vill du spela för riktiga pengar direkt kan du enkelt klicka på knappen under videon.

 

Hämta Bonus på Enarmad Bandit!