Ny enarmad bandit på ingång!

guns n roses ny enarmad banditHallå på er! Det var ett tag sedan jag skrev till er här… Det har varit fullt ös den sista tiden och spelhallen har varit full av härliga spelare som vill testa min senaste enarmade banditer. Vi har dessutom en ny enarmad bandit på ingång, som är alldeles fantastisk! Den kommer du den 21:a januari 2016 och är något som många av oss verkligen gått och väntat på – Guns N Roses enarmad bandit! NetEnt har i ett samarbete med rockbandet gjort en ny enarmad bandit fullpackad av fantastiska bonusfunktioner och annat. Självfallet är Axl Rose och Slash i centrum, och du kan få dem som stacked wilds och de kommer hjälpa dig att vinna massor på denna bandit. Du får tillgång till ett bonushjul som tar dig till olika bonudbanor, däribland en där du skall göra allt för att få publiken så galen som möjligt!

Ny enarmad bandit som rockar loss!

Trots att det bara är i början av den första månaden 2016, är jag helt övertygad om att detta är en av de mest spännande banditerna under hela året. Jag har sett en trailer, och jag är så spänd inför att spelet skall komma. Du kommer kunna lyssna på Guns N Roses absolut bästa låtar, såsom Paradise City, Welcome to the Jungle och Sweet Child of Mine. Till tonerna av dessa, några av världens genom tiderna bästa låtar, kommer du kunna spinna dig genom en enarmad bandit fylld av vinster, grym bonus, free spins och massor av annat godis.

Net Entertainment har under 2015 verkligen visat vägen när det kommer till enarmade banditer. Vi har alla njutit av exempelvis SteamTower och många andra heta spel förra året. I Guns N Roses kommer verkligen en ny nivå att nås, då ljudeffekterna är bättre än någonsin tidigare, samtidigt som att NetEnt håller uppe grafiken och animationerna i samma stil som under hela förra året. Jag räknar verkligen ner dagarna till spelsläppet av den enarmade banditen Guns N Roses. Självfallet kommer du att kunna spela denna enarmade bandit gratis här, direkt efter att NetEnt släppt den!

 

Vi hörs av senare i veckan! Jag ville bara uppdatera er om denna fantastiska nyhet! Vi kan bara hoppas att det går väldigt, väldigt snabbt fram till den 21:a januari 2016.

 

/Börje Bandit