Varför du ska spela på gratisläget på slots och banditer online!

Att spela på online slots me riktiga pengar är nog vad vi alla är här för. Det och att potentiellt vinna de riktigt stora pengarna för att säkra oss den där efterlängtande förtidspensionen. Men bara för att du inte kan vinna några riktiga pengar på gratis spelautomater eller slots; så behöver du inte avfärda dem på en gång. Sanningen är att du kan spela online slots gratis med en massa fördelar; så låt oss kolla på vad det är som vad gör att gratis spelautomater rockar!

Gratis Slots är just precis det, Gratis

Låt oss börja med de mest uppenbara fördelarna med gratis spelautomater: de är gratis (duh!). Så, medan du inte kan vinna några riktiga pengar; kan du inte heller förlora några riktiga pengar. Dessutom, eftersom hjulen i sådana slots och spelautomater snurras helt gratis; kan du spela så länge du vill utan att spendera en enda krona. Förlorar du en massa? Inga problem. Saldot är inte på riktigt ändå.

Så många spelautomater, så lite tid?

Det har ingen brådska; du kan ta den tid du behöver för att prova så många gratis slots som bara möjligt. Nästan vart enda online-slot som någonsin skapats har en så kallad ”Play for Fun”-funktion; så därför kan du gå igenom alla slots du finner attraktiva och lära dig allt som finns att veta om var och en av dem.

Spela online-slots i gratisläget och lär dig grunderna

Närmare bestämt kan du grundligen lära dig hur en slot eller bandit fungerar; när du spelar slots i gratisläget. Från att testa spelets Free Spins och bonusrundor; till att bevittna hur mycket pengar du kan få från wilds och scatters – hela vägen till potentiellt utbetalande multiplikatorer och jackpots.

Det är också bra att vissa online-slots – till exempel några från NetEnt;  låter dig prova spelets bonusspel; utan att behöva aktivera det på vanligt sätt. En sådan slot har en speciell ”Förhandsgransknings” -knapp som gör att du kan ta en titt på bonusrundan när du känner för det. Praktiskt eller hur!?

Har du fått nog av gratisläget?

Känner du att du efter ett tag behärskar den aktuella spelautomaten? Det finns mycket mer att upptäcka! En sak är säker, ju längre du stannar på en gratis slot, desto mer vet du om spelets egenskaper och utbetalningar –  och det kan faktiskt vara ovärderligt!

Inga riktiga pengar? Det är lugnt

Okej, så att spela spelautomater för riktiga pengar kan vara ett väldigt spännande tidsfördriv. Spänningen och stress har dock visat sig gå hand i hand. Vet du vad som kommer att orsaka noll ångest? Juste, Gratis spelautomater! Snurra hjulen några gånger för att få känslan av slotten helt utan stress och bara när du är redo att gå vidare till den riktiga ”dealen”, så gör du det. Online-casinot finns alltid kvar.