Vecka 4 hos Börje! Banditresa till Mexico i planering!

25 januari, 2016 Posted in Allmänt, Ny enarmad bandit, Resor by Inga kommentarer

Hallå på er gamla spelrävar! Börje Bandit rapporterar från den gamla spelhallen på Södermalm i Stockholm! Det har varit en jäkla superhelg här vill jag lova, och alla mina polare här nere i spelhålan har tyckt detsamma. Anledning? Att det tyngsta enarmade banditen någonsin har kommit – Guns N’ Roses! Klicka på länken bredvid för att spela gratis enarmad bandit direkt, och där kan du dessutom läsa en recension och få lite information om denna bandit!

börje enarmad bandit mexicoEn enarmad bandit i Mexico?

Förutom detta har året rullat igång bra här och tillsammans med mina gamla polare Svante Slot och Ronny Roulette har redan börjat snacka om några resor här framöver. Mexico snackas det om lite extra mycket så det är inte omöjligt att vi tar oss över Atlanten snart och ser över utbudet av enarmade banditer ner i Tacon’s förlovade land! Än så länge har jag aldrig varit något i Centralamerika så det kan bli spännande att se en liten del av det och vem vet, vi kanske tar oss vidare och ser mer av delarna där borta. El Salvador, Honduras och Nicaragua skall, enligt USA i alla fall, vara lite svajiga platser att glida in i som den gringo man är, men det skall nog inte vara några större problem! Jag vet inte om det finns några casinon där borta, men det kommer jag nog ha tid att se över före vi kommer dit. Det vore ju galant om man lyckades få med kisarna in på några riktigt mörka spelhålor och kasta tärningar och snurra på någon enarmad bandit som aldrig förr!

Det vore hur som helst fint att få lite sol på de här spirorna snarast och samtidigt trycka i sig en quesadilla eller två. Har även för mig att Corona kommer från Mexico, vilket också kan vara fint att skölja ner salsa-såsen med! Återkommer med info kring detta! Spana in Guns N’ Roses enarmade bandit under tiden så hörs vi av snart härliga människor!