betsoft enarmad banditBetsoft – Enarmade Banditer

enarmad bandit BetsoftHallå där! Börje Bandit här igen. Jag tänkte berätta lite om spelutvecklaren Betsoft. Företaget som i sitt fulla namn heter Betsoft Gaming LTD drog igång 2008 men har sedan dess hunnit spotta ur sig en rad stora spelupplevelser. Ungefär 150 olika spel och de flesta är enarmade banditer faktiskt. Det fina med gänget på Betsoft är att de fokuserar starkt på sin cinematiska 3D-grafik i spelen. Kolla bara på banditer som Dr Jekyll & Mister Hyde eller 2 Million BC – hur snygga som helst!

Alla enarmade banditer som Betsoft spottar ur sig har vacker 3D grafik som förhöjer spelupplevelsen enormt. Själva kärnan eller spelmotorn i banditerna är något som Betsoft är pionjärer inom. När de kom med sin revolutionerande Expandicon -teknologi och började pumpa 3D-spel likt ingen annat tog de spelvärlden med storm. Ofta har banditerna från Betsoft en cinematisk karaktär med en gnutta humor i sig. Titta till exempel på en enarmad bandit som The Slotfather eller Boomanji eller The Exterminator. Grafiken förhöjer spelupplevelsen och suger in spelaren i en viss värld på ett helt unikt sätt. Betsoft är verkligen mästare på att förföra sina spelare. Dessutom anpassar Betsoft de flesta banditerna för att fungera på mobilen.

En unik egenskap för Betsoft-banditerna är att man många gånger lätt kan skräddarsy dem genom att kunna göra många olika inställningar för att forma banditerna precis som man vill ha dem själv. Förutom att vara världsmästare på 3D-grafik så garanterar Betsoft banditer och spel med största säkerhet genom att vara licensierade och strikt följa världens strängaste lagar inom spelutvekling som sätts av Gaming Laboratories International (GLI).

Betsoft är en stark spelutvecklare som ser ut att gå en mycket ljus framtid till mötes och deras banditer finns idag på en rad svenska spelsajter på nätet. Har du inte upplevt Betsofts enarmade banditer och den fantastiska 3D-upplevelsen med cinematiska känslan de erbjuder så måste du prova nu! Spela gratis direkt här på Banditer.nu!

Här är Betsofts häftigaste enarmade banditer just nu: