play n go

Play’n GO – Enarmade Banditer

enarmad bandit logoTjena alla glada människor! Börja Bandit här igen. Nu ska jag berätta om spelutvecklaren Play’n GO. Let’s go!

Play’n GO är ett företag som ägnar sig åt att utveckla onlinebanditer av högsta kvalité. Huvudkontoret ligger i Sverige i den lille trevliga staden Växsjö. Från starten 1997 var Play’n GO främst ett dotterbolag till andra framstående mjukvarubolag men sedan 2005 har arbetets fått skötas mer självständigt. Totalt har Play’n GO släppt fler än 50 unika spela på mer än 30 olika språk. Ett stort antal av spelen från Play’n GO har också möjliggjort att spela på mobila enheter så som iPhone och Android. Nu kan alltså fler spelare få tillgång till deras favoritbandit från Play’n GO, vart de vill och när de vill.

Play’n GO mjukvara är av högsta kvalité och spelare kan välja mellan över 30 olika språk vilket gör upplevelsen mer personlig. Alla spel från Play’n GO är HD-grafik, vilket gör det enkelt att bli förtrollad i spelet. Banditerna är också skräddarsydda för olika moden och lokala marknaden vilket ger en extra stor spelupplevelse. Till exempel så hittar du skandinaviskt inriktade spel i form av Scandinavian Babes och Scandinavian Hunks. Det går att ha många olika åsikter om dessa två spel, men har du inte provat så vet du inte.

Det måste dock tilläggas att även om mycket hjärta och kärlek läggs ner på att tillverka banditerna på Play’n GO är de inte fullt så detaljrika och snygga som spel från NetEnt och Microgaming. Detta är inga konstigheter då budgeterna för dessa bolag skiljer sig avsevärt. Play’n GO banditer är inte på något vis dåliga men kanske passar dig bättre som inte har lika höga krav på det grafiska.

Något annat mycket glädjande med Play’n GO är att de stöttar barncancerfonden och samlar in pengar till Svenska företaget Barncancerfonden varje år.

Här är några av de häftigaste banditerna från Play’n GO just nu: