Spelutvecklare av Enarmade Banditer

enarmad bandit logoTjenamoss, Börje Bandit på plats igen! Har du undrat vilka som ligger bakom alla dessa underbara enarmade banditer på nätet? Eller vill du bara spela enarmad bandit gratis från en speciell spelutvecklare? Då har du landat helt rätt.

Jag har ordnat upp alla de bästa enarmade banditerna på nätet efter vilka som gjort dem, alltså vilken spelutvecklare. Du kan på varje sida också läsa mer om respektive utvecklare. Det är ju så att varje utvecklare har sin speciella stil på allt ifrån grafiken och ljudet till bonusfunktioner och spelupplägg. Så dyk in på djupet i alla dessa briljanta företag och människorna som ligger bakom! Det är ändå dessa härliga spelutvecklare man måste tacka för all spänning, alla vinster och skratt som sprids när man snurrar på sina banditfavoriter! Och viktigast av allt, hitta och spela enarmad bandit gratis från just din favoritutvecklare här på Banditer.nu!

 

Klicka på en spelutvecklare för att läsa mer:

betsoft banditer
Betsoft är kända för att göra snygga spel med starkt fokus på sin cinematiska 3D-grafik och häftiga ljud i spelen. Kolla bara på banditer som Dr Jekyll & Mister Hyde eller 2 Million BC – hur snygga som helst!

microgaming banditer

 

Microgaming har mer än 20 år i branschen och är en flerfaldigt prisbelönt spelutvecklare. Microgaming är den största spelutvecklaren med flest spel och mest marknadsandelar. Här hittar du banditer av högsta kvalite med fantastisk spelupplevelse.

 

netent banditer
NetEnt är en svensk spelutvecklare som är favoriten för de flesta svenska spelare. Här hittar du helt magiska spel som är väl genomtänkta och genomarbetade. För tillfället är banditerna från NetEnt de bästa på marknaden.

 

novomatic banditerNovomatic har sedan starten på 1980-talet blivit den största leverantören av landbaserade banditer. Grafiken är kanske inte den bästa med spelen är omåttligt populära.

 

nyx banditer
NYX gör egna spel med framförallt har de en framgångsrik platform med spel från flera leverantörer. De enarmade banditerna som levereras via NYX har ofta kända personer med i spelet, tex playboymodellen Holly Madison.

 

play n go enarmade banditer
Play’n GO är en svenska spelutvecklare med ungefär 50 banditer. Ofta är banditerna skräddarsydda för specifika trender vilket ger en extra rolig spelupplevelse. Tex så hittar du skandinaviskt inriktade spel i form av Scandinavian Babes och Scandinavian Hunks.

 

playtech enarmade banditerPlaytech har ett samarbete med Marvel vilket bidragit till att banditerna är ögongodis för en serieälskare. Det är förstås inte vilken spelutvecklare som helst som får dessa samarbete. Playtech är ett riktigt kvalitetsbolag med roliga upplevelser.

thunderkick enarmade banditer

 

Thunderkick är ett ungt företag inom spelutveckling av banditer. De började utvecklingen för endast ett par år sedan men har redan lyckats skapa några riktigt tunga titlar.

 

yggdrasil banditer

Yggdrasil är ännu en svensk spelutvecklare men inte vilket spelutvecklare som helst. År 2015 tog de hem ett av branschens absolut mest prestigefyllda pris, EGR B2B Awards pris för nya företag.