netent

NetEnt – Enarmade Banditer

enarmad bandit kategorierTjenare igen! Börje Bandit här! Du vet väl att näst intill ingen gör bättre enarmade banditer än svenska NetEnt va? Det tycker jag i alla fall. De senaste åren har denna svenska spelutvecklare dominerat och gör idag banditer med grymt snygg och genomarbetad grafik tillsammans med ett superschysst, kristallklart ljud. NetEnt eller Net Entertainment som de egentligen heter, har vunnit ett mängd priser senaste åren bland annat Innovator of the Year 2014 och International Gaming Awards 2015 som bästa spelutvecklare av banditer.

NetEnt grundades 1996 av ett gäng med redan på den tiden lång erfarenhet inom spelbranschen. Idag sitter NetEnt i Stockholm på Luntmakargatan där de hela tiden stävar efter att vara spjutspetsen inom utveckling av enarmade banditer och andra spel på nätet. Vad gör NetEnt så galet bra då? Det är många saker. Dels den genomgående otroligt välgjorda grafiken och spelljudet, dels spelupplevelsen i de roliga teman alla banditer kommer i, och dels att NetEnt har en riktigt hög vinstchans/återbetalningsprocent på nästan alla sina enarmade banditer, ofta över 95%. NetEnt har också härliga samarbeten med en massa filmproduktionsbolag som väger tungt, till exempel Universal och 20th Century Fox. Det ger rättigheter att tillverka spel som bygger på kända filmer som vi alla älskar.

NetEnt är den spelutvecklare som tagit fram de enarmade banditer som har störst jackpot av alla. Vem har inte spelat superklassiska jackpotbanditer som Mega Fortune, Arabian Nights eller lite nyare som Hall of GodsAlla från NetEnt så klart! När du spelat enarmad bandit i lika många år som jag, Börje Bandit, har så kommer du inse att svenska NetEnt är en av de spelutvecklarna som håller högst kvalitet på sina spel i kombination med riktigt roliga och innovativa bonusrundor och till det också riktigt bra teman! Och nej jag är inte sponsrad av NetEnt, det är bara fakta. Prova banditer från NetEnt idag om du inte gjort det innan! Enjoy!

Här är NetEnts häftigaste enarmade banditer just nu: