Spelutvecklare – Novomatic

enarmad bandit gratisTjena mors! Börje Bandit här igen. Jag ska novomaticberätta lite om den omåttligt populära spelutvecklaren Novomatic, håll i er!

Sedan starten 1980 har Novomatic vuxit till att bli en av världens största tillverkare av landsbaserade enarmade banditer. Novomatic har sitt säte i Österike men har ett globalt imperium som omfattar mer än 19.000 anställda i 70 länder. De landsbaserade banditerna kan hittas runt om i världen så som USA, Europa och Asien. Deras landsbaserade banditer är så populära att steget till att erbjuda banditerna online var en självklarten. Nu kan fler glada spelare njuta av deras spel bekvämligt från soffan eller när de är på språng. Något som underlättade övergången till onlinebanditer var förvärvet av Greentube Internet Entertainment Solutions under 2011. I och med uppköpet har nu Novomatic en platform för onlinebanditer och mycket mer kunskap om att leverera högkvalitativa banditer online.

Novomatics populära banditer uppskattas av många spelare världen över. Framförallt av spelare som har spelat på de landsbaserade banditerna som nu har möjlighet att spela banditen på nätet. Det mest populära spelet heter Book of Ra och är den bandit som har spelats absolut mest av alla banditer sett över hela världen. I Sverige har Book of Ra inte fått lika stort genomslag men är fortfarande en mycket populär bandit. Andra storfavoriter från Novomatic är Dolphins Pearl. Sizzling Hit och Lucky Lady Charm som snabbt blivit vinnare. Book of Ra har sådan popularitet att det skapats en bandit som heter Book of Ra Deluxe och är uppföljare till det första spelet. Uppföljaren förbättrade Novomatics redan populära spelutbud.

Än så länge har Novomatic inte gett ut några mer morderna spel eller flashspel som många av deras konkurrerande spelutvecklare gjort, så som NetEnt och Microgaming. Trots det är deras fans enormt trogna och älskar att spela banditer från Novomatic. Mycket av det kan hänföras till att spelare lärt sig att bemästra denna bandit och vet att även om storvinsten inte kommer så ofta blir det ett rejält klirr i kassan när vinsten kommer.

Här är några av Novomatic häftigaste enarmade banditer: