thunderkick

Thunderkick – Enarmade Banditer

enarmad bandit gratisDå var det dags för mig, Börje Bandit, att berätta lite om ytterligare en svensk spelutvecklare. Visst är det kul att vi i detta avlånga, glest befolkade land kan vara så framstående när det kommer till att utveckla världens kanske mest spelade spel! Och här, på Banditer.nu kan du spela deras banditer gratis!

Den svenska spelutvecklaren Thunderkick är ett väldigt ungt företag, och deras utveckling av enarmade banditer började för bara ett par år sedan. Thunderkick har sitt huvudkontor i Sveriges huvudstad Stockholm, men går under maltesisk licens för att få utöva spelutveckling av banditer. Samtlig produktion utgår även denna från Stockholm. Då Thunderkick är ett litet företag, även om det emellertid finns en oerhörd stor kompetens trots dess storlek, utövas all spelutveckling i direkt anslutning till huvudkontoret. Denna nedskalade metod bidrar i högsta grad till att varje enarmad bandit som kommer ut från detta företag känns oerhört genomarbetad och känslan för detaljer är häpnadsväckande. Se exempelvis spelutvecklarens flaggskepp Arcader som i högsta grad bidrar med något nytt i världen av enarmade banditer!

Thunderkick gaming lämnar inte ut allt för mycket information om sig själva, men de delar med sig av sin vision för hur de ska dra sitt strå till stacken för att göra världen av enarmade banditer bättre:

”We are driven by a passion in developing amusing games and strives to let quality come before quantiy.”

I skrivande stund, hösten 2015, har nämligen spelutvecklaren inte lanserat en särskilt stor mängd banditer, mycket för att de arbetar med kvalité framför kvantitet, vilket absolut kommer märkas om du här nedan provar några av spel de gjort. Företaget har som direkt mål att öka den allmänna spelglädjen när du sätter dig framför datorn och ser en enarmad bandit rulla framför ögonen – och än så länge kan man bara säga att de har lyckats med just detta!
We are Thunderkick, and we make games.

Spela några enarmade banditer från Thunderkick här: